DEYAWANNY Deyawanny.: March 2014

Tuesday, 25 March 2014

Halatuju Selepas SPM | 1 |

Asslamualaikum semua.

Hurmm..Sejak dua menjak ni dah lama tak update blogs ni kan ? Haaa .Nampak tak..*padahal x namapak papepon.

Ok.Lately mmg sibuk sikit dengan SPM RESULT .Maklumlah.

Cop ! Takyah tanya brapa result eden ..haha..Ramai gebenor yang nanya result eden.*pelat apani..duii*

Kat facebook .Mai sorang chat dgn wani.

.Tanya result camna ? Dapat berapa ? Sambung pi mana ? Plan camna ? Apply apa ? Sek mana ? Berapa subjek ambik ?


Semua ni buat wani bertambah S.T.R.E.S.S ! Haha. Ya . Pening .Jenoh nak jawab.

Kalau yang bestie wani since skool takdelah kesah sangat kan but bila orang yang kita tak kenai tanya itu ini rasa camberat tangan ni nak reply ha.Bukannya bajet sombong tapi mmg tak terdaya nak balas. Dengan sibuk itu ini.Huahua..Rasa cam nak nangis ja..Susah gebenor nak tetapkan hati + minda tentang kos yg nak diambil ni.

Maybe ada kawan-kawan wani yang cakap ,

" Alaa..Chill la ..ko bukannya ada C pun dalam result ko tu."

Alhamdulillah.Mmg betul . Tapi walaupun takde C tapi result wani taklah hebat mana pun. Mungkin belum masanya lagi Dia berikan kejayaan tu.

But antara yang wani minta is IPG (well-known) , Matriks , UPU 

Well, Honestly wani cakap..Kalau boleh, wani taknak apply diploma.Taknak..Taknak. Titik .

Sebab apa ? Haaa..Lama la..Wani nak yg fast track.Kang lama-lama nanti wani jadi main-main pulak..tak siyess last-last ended up jadi apa ? 
Mmg sijil dia laku.Tak dinafikan. Most pleasure, wani nak mintak asasi @ matriks dulu ..Takpun IPG.

Struggle ke muggle ke janji mau berjaya <3 Wahhh..cita-cita nampak besar jaa kan ? Well. *Bajet sikit ye*

Ni mesti ada antara pembaca blog wani ni kawan-kawan wani kan ? Yg sentiasa follow up wani ? Haa..Ni dah kasitau .Tapi papepon depends on tawaran nanti. In Shaa Allah..Rezeki Allah ada dimana-mana saja kan ?

Wani pun adalah survey kawan-kawan lama wani punya result .Haha.Nampak tak bajet skodeng wani ni *
Most of them ,Dapat biasa-biasa ja macam wani gaklah.padahal diorang sebenarnya antara pelajar excellent :) Wani rasa graf tahun ni tinggi sangat kott . Sebab apa subjek yang wani mmg target A+ tak dapat A+..Around tu jugakla..Tapi subjek yg wani target B dapat A ..A solid pulak tu.Haha. Bila dapat result tu macam terkejut pun ada. Cam tak caya.  Tak ramai dapat straight A's pun compared to tahun sebelomnya.

Is that something wrong out there ?

Haaa.. Pemeriksa dah penat tanda kertas aku yang tulisan entah pape tu ke.Ke penat tgok tulisanku yg memeningkan mata ? Haaaha..Kesian En./Puan Pemeriksa..Next entry , sementara menunggu keputusan on9 permohonan wani akan buat entry throwback# before SPM # And when trial# Stay tuned :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 15 March 2014

Debaran Keputusan SPM 2013

Assalamulaikum semua . Dalam duk baca ni  mesti ada antar reader ni kawan wani kan ? Classmate wani tengah skodeng blog ni ye .. Hurmmm..

Lama gak tak update blog ni dengan curahan hatiku * ecewahh

Sejak wani tamat exam BAHASA ARAB TINGGI ( BAT ) tetiba belakangan ni kerap fikir tentang kenangan waktu time - time kat sekolah..kira throwbacklah..Alaa..rindunya nak buli budak tu..*kaki buli antarabangsa*..Perang mulut dengan mamat-mamat yang berani kacau-kacau aku..Haha..kelakalah bila fikirkan.


Padahal dalam duk perang mulut tu sebenarnya wani agak takut sebab based on my friends said budak tu pernah balas balik org yang pernah cari pasal dengan dia dulu..Dia bagi terbalik meja kmudiian gantung beg budak pompuan tu kat koridor pintu kelas. Haha.

" Eh kau tak takut ke nanti dia buat ko cam tu "
" Haha.. Lantaklah..Dia terbaik meja aku siap dia.. aku lenyek dengan cili . DIa ingat selama ni aku senyap je time dia kata kat aku tanda aku takut ke ?"
haha * maaf ada tokok tambah*

Entahlah bukan apa geram sgt dengan dia tu..dahlah laki suka mengomel pulak pasal aku..buat macam telinga aku ni pekak aka tuli dengan dia * maaf kasar sikit*

Bajet laki hot stuff konon * Cehh ! Haha.. Almak sorrylah..terlanjur kata pulak..kang tak pasal-pasal mamat tu baca blog aku pastu nanti aku kena serang pulak nanti time ambik result..Haha.naya aku*

Rindu time study sama-sama dengan kawan , especially for my bestie :) Khalidah dan Syasya.. Dua org budak comel dan pandai ini sering menemani aku dan melayani kerenah aku yg over ni .

Study sampai lewat malam ..org omputih kata BURN THE MIDNIGHT OIL kan ? ..Sampai kul 2-3 pagi..Perghhh ! Hebat arr ! Pernah sekali ingatkan nak tidur kat bilik study je sebab banyak lagi belom study untuk exam..kawan aku sorang tu dah tido.

.tinggal aku je..dok buka buku.tetiba aku rasa tak sedap hati..senyap je.

.hehe..aku pun gerak kawan aku tu ajak tidur kat atas walaupun masa tu dah kul 3 pagi kot.
.Normally aku bangkit kul 4.30-5.30 pagi untuk bersiap ke sekolah.

 Setelah penat bersusah payah, semoga akku dan kawan-kawan aku diberikan keputusan yang terbaik dan cemerlang agar dapat memajukan diri,bangsa,agama,dan negara kita. Amin....

Tanggal 20.03.2014 ni tarikh di mana semua candidate SPM akan merasa sakit perut,cirit birit ,muntah ,pengsan,gila dll. Jika anda mengalami simptom-simptom berikut pada tarikh tersebut sila kunjung ke KLINIK SPM 13 .. Rawatan selanjutnya akan diambil ke atas anda. Harap maklum.

P/s : Doakan kejayaan wani dan rakan-rakan  supaya dapat 11 A + dalam SPM 2013 ni tau..Amin yarabbal alamin...


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 14 March 2014

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com

Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com 

COUNTDOWN SPM RESULT : 5 DAYS ? haha.. time flies down ~


Nak join klik je banner pinkish tu :) So lovely ~ Nampak delicious je :)
nyumm nyumm

Antara main sponsor dalam giveaway ni..adalah

GHIJABSTER SUITE ni adalah sebuah kedai di mana kat sini korang boleh dapat banyak barang . Kain cotton vietnam ? 
Photo: Mari2 Rapat2....Kain Cotton Vietnam untuk dibeli..Warnanya Cantik, Indah sekali..Untuk dipakai kemudian hari..Marilah beli Kain Vietnam (English Cotton) 100% Cotton dan Kualiti Gred AA. Bidang 60 dan 3.5 meter...Sangat selesa...

Harga RM60 (include postage).
Without Postage (Muar & Segamat) RM55..
 Berminat? 
Sms, PM or Whatsapp 0177146002.

Photo: Mari2 Rapat2....Kain Cotton Vietnam untuk dibeli..Warnanya Cantik, Indah sekali..Untuk dipakai kemudian hari..Marilah beli Kain Vietnam (English Cotton) 100% Cotton dan Kualiti Gred AA. Bidang 60 dan 3.5 meter...Sangat selesa...

Harga RM60 (include postage).
Without Postage (Muar & Segamat) RM55..
 Berminat? 
Sms, PM or Whatsapp 0177146002.

tudung ? Pearl Haya nama diberi.

Photo: PH1 RM159


Sweater comel- dan lawa-lawa ?


Yg nilah gambar yg wani share kat FB WALL wani..Cantik kan ? Sweet je ! :) Suka tengok warna dia..Cuns !

Murah je harga nya . ONLY RM35 je. POS RM5..

Kan ? Kalau orang lain jual sampai mahal-mahal..RM48 + .



Ni antara hadiah ohsemm dia

TOP REFERRAL :
sweater comel from GHijabster Suite - gambar Album 1 or Album 2 x 1 pemenang
*kalau ramai, top referral x 2 pemenang*
RANDOM.ORG/BEST REVIEW :
ladies watch x 1 pemenang
topup RM 5 x 1 pemenang
blouse/ladies shirt x 1 pemenang
cute items x 1 pemenang
hot perfume x 1 pemenang

10 PESERTA TERAWAL :
seramai 10 peserta terawal yang join giveaway Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com ni akan dapat two boxes of Chocolates Cookies.


Harap wani dapatlah yg terawal tu..hihi..kempunan coklat lama dah ni


P/s : Wani dah lama dah jadi likers page tu jadi wani tak perlu like dah .Hihi.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 11 March 2014

Simplesyara Segment 2014

Assalamualaikum..

Assalammualaikum and Annyeonghaseyo
Click Banner Untuk Join! 
Simplesyara Segment 2014 telah dilancarkan pada 10/3/2014 oleh Simplesyara dan tamat pada 20/3/2014. Segment ini disponsor oleh 2 Keychain By Saljiah Craft x 1 Pemenang , Crochet Owl Cik Cempaka   x 3 Pemenang , Giraffe Bookstand By Simplesyara x 2 Pemenang , Striped Blouse By Elvee Exclusive Closet x 1 Pemenang , Short Dress By Elvee Exclusive Closet x 1 Pemenang , RM 4 Voucher By Kpop Shopp x Semua Pemenang.  
Review Khas Kpop Shopp
Ada sesiapa yang nak beli barang-barang kpop? Atau korang nak beli bracelet yang comel dengan harga yang termasuk postage? Kalau korang nak, saya suggestkan satu onlineshop dekat korang. Korang mesti puas hati punya dengan harga yang diaorang jual.

Onlineshop Kpop Shopp tempat yang sesuai bagi yang suka beli barang-barang kpop ni kan? Saya yang baru survey2 bracelet terus rasa nak beli. Muhaha. Jom tengok sikit antara barang yang dijual.


RM 23 including postage


RM 45 including postage


RM 16 including postage

For More Infomation : Kpop Shopp


Review Khas Elvee Exclusive Closet


Nak pergi dinner kadang-kadang rasa boring dengan baju dekat dalam gerobok kan? So, Onlineshop kedua ni sesuai untuk acara-acara formal. Tapi, tak jadi masalah kalau korang nak beli baju trendy2 untuk dipakai semasa bersiar-siarkan. Harga pun mesra pengguna dan sepadan dengan kualiti! Jom usha sikit barang-barang diaorang :)


RM 95 excluding postage

RM 99 excluding postage


For More Detail : Elvee Exclusive Closet



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Birthday GiveAway by Yong


Yang mana rasa nak join ..KLIK JE BANNER KAT ATAS TU hahh !

Birthday GiveAway by Yong 

Saat hati berbicara ,minda mula memberontak sekeras batu

31 MAC 2014 TARIKH  MATI GA no. 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1st Queen Typo Giveaway 2014


1st Queen Typo Giveaway 2014 

BERIKAN KATA SEMANGAT ATAU UCAPAN SELAMAT ?


Blogger Anis ni kalau tengok di ABOUT ME dia..berumur 18 tahun.berpunya atau tak..tak tahulah..segak orangnya..Kalau nak masuk minang ke merisik ke tanya tuan badan ye..haha..

Ucapan ? Hemm..tak tahulah nak kata apa..just want to say..good luck in your life ,ukhti ! Wani pun nak hampir berusia 18 tahun..haha..tapi baru 17 tahun berapa bulan entah..sbb birthdate wani 15/5/1996..HARI BELIA NEGARA tuuu..haha..ok..back to the topic,semoga awk berjaya dunia dan akhirat,dimurahi rezeki dan sentiasa tabah menhadapi segala ujianNya..Amin....Doakan wani sama..hehe..dapat 11 A+ nanti..

Lagi 10 hari camtu dah dapat result SPM ni..huhu..

OK..lah..tatata 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 10 March 2014

Macam-Macam Cerita : 2nd Blog Contest

Assalamulaikum :)



Ni Pilihan Wani :

                   3. Jam & Barangan perhiasan diri yang comel2)




UMUM PEMENANG - 14 /3

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

The Superpapaya Giveaway!

The Superpapaya Giveaway!

Jom sama-sama memeriahkan GA ohsemm ni :)



Di mulakan dengan Bismillah..

The SuperPapaya Giveaway! 


*Banner credit to AIN*

Antara hadiah yang bakal dimenangi:

Dress & Blouse | Shawl | Pashmina | Vcoa Treenea | Cookies | Notebook | Keychain | Shiseido Mask | Topup | Header & banyak lagi!

Ditaja oleh:

Adda Wellness | Lilly Lolly | Syofia | Butique4u | Farisah Home Delight | JOM Singgah Shoppe | LoveeWhitee | Saljiah Craft | Inner Scarf | 2Paradise's Shop | Dila | Elvee Exclusive Closet | Huda Collections | Ain Aina | Delfirastlye | Hijabzone7 | Azurah | Lolipoppoppop

Due Date: 25.3.2014 (10.00 p.m)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet merupakan online shopping yang menjual barangan wanita yang sangat superb! seperti dress, handbag, shawl dan banyak lagi dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan iaitu sekitar RM 25 - RM 95 sahaja!  Di mana lagi nak dapatkan brangan yang diingini dengan harga yg begitu berpatutan? Mestilah di Elvee Exclusive Closet!



Kepada yang berminat boleh lah terus contact Elvee Exclusive Closet di Facebook.


Pemilihan pemenag - TOP REFFEREL dan RANDOM


NAK JOIN ? KLIK SINI UNTUK SERTAI !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 9 March 2014

SHiemaCMa 1st Giveaway 2014

Assalamualaikum reader sekalian  :) Dan kawan-kawan wani yang sudi menjenguk blog usang ni..haha

Pejam celik pejam celik dah 10 hari lagi RESULT SPM bakal menghantui hidup wani dan rakan seperjuangan kita. Setelah berpenat lelah bercengkang mata 24 JAM untuk menghadapi SPM dulu,kini tiba masa kita menuai hasilnya. Apapun keputusan tersebut,in Shaa Allah wani akn bersyukur sebab wani tahu itu adalah yang terbaik dariNya dan pasti ada hikmahNya ,bukan ?

Sambil kita stress memikirkan result SPM dengan pesawat apa nama tu ? MH370 kan ? Maaf kalau ad yang tersilap..ahakks ! ..Sama-samalah kita doakan pesawat tu ditemui tak kiralah dalam keadaam apa sekalipun.

Ramai gebenor orang update staus kat laman sosial FB khususnya mengenai kehilangan misteri pesawat terbaik MAS ni. Ad yg kata tenggelam kat LAUT CHINA SELATAN, ad yang kata dah meletop dah..ada yang kata penumpang tu dah mendarat elok siap makan kat umah dia..haha..tu yg paling tak tahan..pecah perut eden dengar dia cerita kat FB..kelakar kan ?

Ad yang kata masuk SEGI TIGA BERMUDA..ada yang tak tahu kan ? Tak tahu jgn tanya wani sebab wani pun first time dengar ..Tapi wani tanya mak wani katanya dah lama dah citer tu..org yang masuk situ mmg takleh keluar unless keluar dgn care Islam..Kalau dpt keluar tu taubatlah..sebab peratus dia sgt-sgt-sgt kecil bahkan takde lagi oprg yg terselamat dr segitiga tu kalau tak silap..MISSING ..

Bila jadi kejadian macam ni kita macam boleh tengoklah banyak country from many places offer help kat negara kita..Well,Malaysia kan baik hati..kini adalah tiba masanya untuk MALAYSIA pula mendapat perhatian negara luar..kan ? Boleh nampak semangat kerjasama antara negara luar.Berpuluh kapal terdiri drpd kapal peranglah dll, berpuluh helikopter, pesawat dan sebagainya..Kira ni kalau perang ni..habislah..mmg mantapp la .. macam persiapan pergi perang pun ada ..

Wani pun kadang-kadang terfikir, lepas satu musibah di  negara kita datang lagi musibah lain..Apa maksudnya ? Tujuan wani bukannya nak kasi provoke kat masyarakat luar.Cuma, take one minute and think deeply with rationanally ..Mungkin ini balasanya kerana sikap manusia zaman sekarang ? Mungkin kebetulan ? Mungkin sekdar ujian ? Mungkinkah bala ? Atau dan terus atau.. Namun, apa yang pasti hanya Allah yang tahu makna di sebalik semua ini. 
Kita ni bukannya lama lagi nak stay up kat atas bumi ni..bumi ni pun dah tua..dah uzur..tak larat dah..kira macam dah pencen dah..tunggu nak mati je.*maaf kasar sikit*

Means that, sementara kita masih bernyawa ni..menyedut oksigen yang segar yang tak pernah kena bayar ni..korang banyakanlah beristighfar ..bertaubat sujud padaNya..pesanan ni juga saya tujukan untuk diri..

Apapun,haha..cerita bukan main panjang lebar,tapi sebenarnya nak ajak kengakwan semua join GA ni.

haha.

 SHiemaCMa 1st Giveaway 2014




kalau rasa kome nak join..joinlah..teka je banner comel kat atas tu..FREE JER pun..haah

BERLANGSUNG SELAMA 3 HARI SAHAJA.

TAMAT : 13/3/14
umum pemenang 14 hb.. 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Friday, 7 March 2014

1st Giveaway By ArinaCamaro

COUNTDOWN RESULT SPM : 12 DAYS MORE


1st Giveaway By ArinaCamaro


Yang mana stress nak ambik result SPM tu bolehlah join..ahaa..

TEKAN JE BANNER DIA ATS UNTUK JOIN..

Jgn risau tak dak kena caj duit pon :)


SEGMEN NI AKAN MATI PADA 17 MARCH 2014.


Jadi kepada sesiapa yg nak join sila cepat-cepat tekan banner diatas. 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1st Giveaway by Dscarnia

1st Giveaway by Dscarnia


\(^o^) Assalamualaikum. Hai (^o^)/


- klik banner untuk join-
- See more at: http://dscarnia.blogspot.com/2014/02/1st-giveaway-by-dscarnia.html
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Nazirahnyerr miniGA sempena 3rd Anniversary

Nazirahnyerr miniGA sempena 3rd Anniversary


KLIK BANNER UNTUK JOIN !


HADIAH SUPERB <3

 




TAMAT 17/3
UMUM PEMENANG -->>22/3

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Fantastic Giveaway By Syaza

 Wani ni sejak belakangan ni keje join GA kan ? Biasalah kalau modenya sudah sampai.habislah..jenoh nak layan..skang tgh mode GA lah ni..haha..

COUNTDOWN RESULT SPM : 12 DAYS MORE



NAK JOIN KLIK JE BANNER TU



Lebih 60 pemenang dicari..manalah tau kan tuah wani menang alhamdulillah lah ..haha

Tarikh mati ga : 22/3



Fantastic Giveaway By Syaza
Due date : 22 Mac 2014

Banyak Hadiah Menarik Menanti Anda !

Top Refferal (1 pemenang)

1 Blouse
1 Novel "Gadis Berniqab"
1 Shawl from Madinah
1 set produk kecantikan bernilai RM 40
1 helai shawl ( 2 ton )
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Top Refferal Kpopper ( 1 pemenang )

1 Peplum Blouse
1 set Exo December Fridge Magnet
1 Baju Infinite + 1 random button Exo
1 EXO Lay The Celebrity Poster
1 EXO Kai The Celebrity Poster
1 Army T-shirt Nerd
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5

Random
Skirt x 2
T-shirt Running Man x 1
Smurf Shoes Hp Plug x 1
Bantal berharga RM 50 x 1
Tudung bawal x 1
Tudung Bawal Plain x 1
Glitter Shawl x 1
1 Cathy Doll + 1 Compact Powder
Heartshape Stick x 1
Mustache Stick x 2
Cute Keychain x 2
Keychan Bear x 2
1 Hairclip + 1 Brooch x 2
4 bookmark + 2 brooch x 2
Topup RM 5 x 1
Topup RM 10 x 1
Baucer diskaun 10% x 5
Baucer diskaun RM 3 x 5
Transparent Header x 2
Poskad Korea + blogger card mini calendar + topup RM5 x 1



*************************************************************

Review Khas Elvee Exclusive Closet

Elvee Exclusive Closet menjual pelbagai jenis pakaian yang sangat cantik dan membuatkan anda sentiasa tampak
bergaya . Harga pakaian yang dijual semuanya amat berpatutan . Antara salah satu koleksi Elvee Exclusive Closet
ialah Princess Maxi Dress . Ala-ala princess gitu :)

Photo

Berminat ? Lekas hubungi Elvee Exclusive Closet di Facebook .

*************************************************************

Butiran Diri Saya

Nama Fb :NUR SHARWANI WANI
Nama Twitter : MISSWANI96
Nama Instagram :- 

Syarat Longgar :

Link share gambar ElveeCraft :-
Link Join Giveaway Luhan Wife :-
Username WhoAA : -

Kalau korang tak buat syarat longgar tu pun takpe :)



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Segmen seminggu Hunyeda blog





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Giveaway 2014 by Syira Lokman

Giveaway 2014 by Syira Lokman


COUNTDOWN SPM RESULT : 12 DAYS MORE

Apa benefitnya join benda ni hah ?

 Semua peserta akan disenaraikan dan anda boleh gunakan list untuk blogwalking.
2. Bloglist x 10 (sepanjang bulan April dan Mei tahun 2014) [SYIRA]
3. Tudung x 3 [DALEELA]
4. Topup RM5 x 3 [GHAZALI]
5. Lukisan x 1 [NURDANI] *pemenang WAJIB bagi gambar yang menutup aurat.
6. Bloglist x 3 dan keychain x 2 [CHE DYLA]
7. Domain dot com (selama setahun sahaja) x 1 [AZHAFIZAH]
8. Kupon rebate pembelian satin skinz rm50 x 5 [ALIYAH]
9. Novel x 2 *pemenang boleh minta nak novel apa [SHADHIRA]




Tak rasa gempak ke ? Maklumlah blog SYIRA LOKMAN ni memang femes gak tau..huhu..

KLIK SINI UNTUK JOIN :)

TAMAT : 25 MARCH 2014

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Best Giveaway By Tisya

Assalamualaikum semua :)

COUNTDOWN RESULT SPM : 12 DAYS LEFT


Kali ni wani nak ajak korang semua ni pakat-pakat join GA ni.



NAK JOIN ? KLIK JE BANNER PURPLE TU :) Tak kena duit pon..haha


HADIAH :


Novel x1
Eraser Gangnam Style x1
Topup RM5x1
Review blog x1
Button Badge x10 (seorang pemenag)
Voucher untuk beliPretzel 10% (10 Pemenang)
Voucher untuk beli Product craft. (sume peserta)

Lebih 15 peserta Tisya tambah hadiah.
Tamat : 9 Mac ni.
Pemilihan pemenang : Setakat ni random. Kalau lebih 15 , random dan top referral




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Awesome Giveaway by FatinDiana


COUNTDOWN SPM RESULT : 13 DAYS MORE

Jom join sekali..best oo hadiah dia..mantapp arhh !

Nak join klik je banner dia ats tu

p/s : takde instagram jadi takleh nak ikut syarat tu..hehe

Ni antara hadiah dia :


Hadiah:
Cash RM30 x 1
Novel x 3
Starlight x 1
Tudung bawal x 2
5 sachet Felinna x-loss pure teaberry juice x 1
Topup RM5 x 3
Keychain x 1
Bookmark x 1
Ole-ole Jakarta, Indonesia x 2
Ole-ole Bandung, Indonesia x 2
Ole-ole Hatyai, Thailand x 2
File RunningMan x 1
Bantal felt x 1
Keychain felt x 2
Shiseido mask x 1
Arce Pearl Cream x 1 *NEW*
Blouse x 1 *NEW*


DUE DATE : 24/3/2014

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Giveaway by shafiquestevenson.blogspot.com

COUNTDOWN SPM RESULT : 13 DAYS LEFT



NAK JOIN KLIK JE BANNER DI ATAS TU



DUE DATE : 9/3/2014

P/s : Saya prefer guna RANDOMLY .

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

CONTEST KONGSI REZEKI

Assalamualaikum guys !

haha..bajet arr ! 




Jom join Contest ni ..Memang senag gilerr syarat dia..talk suruh folo pun tapi dunt worry aku tetap follow dia..haha..siap letak dlm bloglist gitu.

Nak join gak ? KLIK je BANNER kat ats tu


Apa tunggu lagi ?

Bagi yg suka posing tu mmg sesuai larh join ni..haha..

Ok..

Ni gambar waktu dlm class..haha..last day ..tgkap guna webcam lappy ni hah ..




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Superb Giveaway by Miss 1826.



ASsalamulaikum :



Jemput join ramai-ramai!!



klik banner untuk join 

Antara hadiah yang menarik:

dress | baju kurung fishtail | tudung | baju | bracelet | barangan blog | topup | handmade craft | 
review bog | bloglist

dan pelbagai lagi hadiah.

mencari lebih 70 orang pemenang!!

Link share page NFH Boutique Gallery (wajib letak): 


Link share page KPOP SHOPP (wajib letak): 



GA ini turut disponsor oleh:

NFH Boutique 


Butik Sofeafiqa



dan 

Red Cherry House

LINK SHARE PAGE tu

NFH BOTIQUE

KPOP SHOPP













Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

GA Mac 2014 by Emas Putih

GA Mac 2014 by Emas Putih

JOM JOIN ? 

COUNTDOWN RESULT SPM : 13 DAYS LEFT

Cah kot hadiah dia..lumayanlah..siapa nak kasi RM50 sedebok cmtu kan ?

Aku pernah dah dapat CASH RM100 haha..dari GIVEAWAY NILE--promot sikit
Superbb..haha


EMAS PUTIH : Saya takde instagram..jadi takleh follow. :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani