DEYAWANNY Deyawanny.: May 2011

Monday, 30 May 2011

Oit cik aYna!!!

halOO semuanya!!!

hary nie wanny ade satu request dari Budak Blurr???
(sapa makan cili dia terasa pedas)

ko nak sangat kan tutorial nye kan??
meh ciniey aku jg sifu ko!! hehe...

macamnilah ko pi link nie ye--->cinilah!!

jangan lupa follow ye!! nnti aku bubuh lagi tutorial sempoi gitu ye!!

k??puas miss ayna??haha..

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 29 May 2011

::Hello::^__^

Assalamualaikum semua!!APa khabar??
KINI aqu telah membina sebuah blog buruk lagi satu..hehe..
meskipon buruk aqU harap korang sudi men-follow belog buruk ni..
 
kalau x sudi x pelah..siapalah kita kan??
mentang2lah belog dye lagi chantEQ..x pedUli dah kat belOg nie..
ceydyeh giler!!
ape2pon ko kena jugak follow blOg ni..ambOi!!
jgn maQah ye!!
kiter cUma lawak(lawak sesorang aku jelah)..
thank yOu bg yang follow saya n damn pd yang malas nk follow saya..
^_^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani