DEYAWANNY Deyawanny.: August 2011

Sunday, 28 August 2011

selamat ary raya sumer

Assalamualikum semua rakan2 blog ku yang comey2!!jgan kembang..hehe

nmpak title kat ats???yup!!!esok lasat puasa n wanny nak wish korang,,,,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
besar x???hehe..sorry
wanny nix maaf sesangat klau korang ade trasa ke apa ke,,
zero-zero saja ye!!!
buat masa skrang wanny agak jarang berblog sikit..ada hal...sorry skali lg!!
anyway,blog ni baru brubah warna..cantik ke x????cantik??tima kasih!!!!nnti wanny bg cekelat!
klau x cntik,,dok diam sudahla!!!
bukan marah tp,,geram

bubye,,,

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 3 August 2011

Bulan Ramadhan

salam ramadhan al mubarak semua!!!

haha..lama sungguh blog ini tidak di update..maklumlah tahun ni cibuk gebeno!haha :)

apapun,,sebelum tu,,tolong doakan kejayaan wanny dalam trial pmr yg akan dtang lg seminggu..amin,,

oh ya!alang2 wanny update blog ni,,wanni nk kongsi satu citer yg agak menarik dan x ramai yg tahu

Last week,wanny ada dpat citer dr *******...dia kata PIKACHU dan CHARMANDER..tu semua kartunlah..

nk tau apa mksud 2 benda jahat tu???
pikachu-SAYA YAHUDI
charmander-SAYA MAHU JADI YAHUDI
charmander-ALLAH ITU LEMAH

caya ark??whatever haha !!

p/s-->SEBARKAN KEPADA KAWAN2 ANDA(ISLAM),JIKA ANDA SAYANGKAN ISLAM


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani