DEYAWANNY Deyawanny.: September 2011

Saturday, 17 September 2011

Wanny berhenti daripada berblogging??

salam muhibah blogger!!:)

lama dah x update blog ni!!

that's why,,wanny nak pencen dr berblog neyh!!bnyk lagi kerja nak buat!

anyway:)wanny post kali ni saja nak gitau pasal blog  wanny:)

start drpd hari ni,,wanny nak berhenti drpd berblogging:

kenapa??ishh nyebuk jelah!!
sebab
==
-
-
-
-
-

sbbnya,4/10 ni wanny ada exam PMR..means that,ada lagi 2 minggu je lagi!!
ok,faham?k.

so,,wanny nak minta doa korang:)

doakan wanny berjaya dalam PMR nnti.
doa tau::

tQ..:)jasa baikmu dikenang sepanjang zaman:)

oklah,,bubye,,jumpa lagi di bulan berikutnya:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 4 September 2011

Kawan Setiakah Dia?


Assalamualikum w.b.t

dan 

salam 1 blogger:)

wanny sudaa dataang!!!hehe:)

ok,,en3 kali nie wanny nak citer psal kkwan

sbenarnya wanny sedyeh:(

sebab ada org tu..tipu org...backstabbing frnz!!!tudiaaa..tu yang wanny x suka:(

dah kawan dgn kiter buatlah cra kawan:)jgnlah selfish..kang tuhan balas,,sapa susah??

wanny bukannya apa..just disapointed dgn orag2 sekeliling wanny..

mereka tuu semuaa pmbohong!LIARS!!

that's why wanny x suka bkawan rmai2..myusahkan saja:)

sakit aty!!!astaghfirullah!!!(cuba bfikir seketika)

ok,,,sorry erk:) tp,,dalam dunia berbloging ni wanny pcayakan korunk:)

korunk kan baik:)

insyaallah,,berkat kebaikan korunk dlm plbgai hal(trtama men follow blog ini) ini amat dhargai:)

thanks again!!!insyaallah,,kalu ada rezeki,,hujung tahun ni wanny bg hadiah kat follower wanny:)

so,,tunggu ye:)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani