DEYAWANNY Deyawanny.: Menang CASH RM100 :)

Monday, 27 January 2014

Menang CASH RM100 :)

Assalamualaikum semua :)

Harini mood happy sangat-sangat bukan apa hehe..cer tengok taju kat atas..

MENANG CASH RM100..

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan ?

" EH KO  DAPAT MANA YE DUIT TU ? ANGPOW YE"

Haha..macam-macam..memang aku dapat angpow..uncle mana yang bagi ni?


Bukan nama dia pulak ye..tu nama syarikat dia..meletops ..dia jual macam-macam dress,baju,produk kesihatan kecantikan dan sebagainya :)Harga memang berbaloi.MIN RM48 berbelanja kat situ dah boleh dapat FREE SHIPPING ..Pulak tu ada servis 7 DAYS RETURNED..haa..memang berbaloi..* aku iklan page depa tanpa berbayar tau*
*TULUS DARI HATI..hehe*


Okey..korang yang mana masih belum percaya tu boleh tengok sini ye :)


Nombor wani 112 wow.cantik kan number nya..perasan *

Actually wani tak perasan pun menang ..tapi dapat tau dari TENGKU BUTANG..dapat nottification dari dia sebab dia tag wani..hehe..terkejot ..time tu wani online guna phone je:)

Dapat tau tu terus wani on9 guna laptop..haha..biar betik *

Tak caya jugak ? Boleh refer sini :


Memang meletops !


Masih dalam trauma  dapat duit cash RM100.

Ni time wani dapat emel dari NILE


Lepas dua tiga hari macam tu..tengok kat bank dah ada RM100 ..hee :)



Dia siap tulis WINNER lagi..hehe..

Seronoknya :)

Alhamdulillah ..betul lah rezekiNya ada dimana-mana sahaja :)


Boleh simpan untuk kegunaan masa depan.





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 00 orang setuju:

farah adila said...

wahh tahniah :)

Nur Sharwani said...

@ FARAH ADILA

Terima kasih

Diyana Wan said...

tahniah yer, rezeki:)

Abak Lorong Cinta said...

Wah..Abak folow sni

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani