DEYAWANNY Deyawanny.: January 2014

Monday, 27 January 2014

Menang CASH RM100 :)

Assalamualaikum semua :)

Harini mood happy sangat-sangat bukan apa hehe..cer tengok taju kat atas..

MENANG CASH RM100..

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan ?

" EH KO  DAPAT MANA YE DUIT TU ? ANGPOW YE"

Haha..macam-macam..memang aku dapat angpow..uncle mana yang bagi ni?


Bukan nama dia pulak ye..tu nama syarikat dia..meletops ..dia jual macam-macam dress,baju,produk kesihatan kecantikan dan sebagainya :)Harga memang berbaloi.MIN RM48 berbelanja kat situ dah boleh dapat FREE SHIPPING ..Pulak tu ada servis 7 DAYS RETURNED..haa..memang berbaloi..* aku iklan page depa tanpa berbayar tau*
*TULUS DARI HATI..hehe*


Okey..korang yang mana masih belum percaya tu boleh tengok sini ye :)


Nombor wani 112 wow.cantik kan number nya..perasan *

Actually wani tak perasan pun menang ..tapi dapat tau dari TENGKU BUTANG..dapat nottification dari dia sebab dia tag wani..hehe..terkejot ..time tu wani online guna phone je:)

Dapat tau tu terus wani on9 guna laptop..haha..biar betik *

Tak caya jugak ? Boleh refer sini :


Memang meletops !


Masih dalam trauma  dapat duit cash RM100.

Ni time wani dapat emel dari NILE


Lepas dua tiga hari macam tu..tengok kat bank dah ada RM100 ..hee :)



Dia siap tulis WINNER lagi..hehe..

Seronoknya :)

Alhamdulillah ..betul lah rezekiNya ada dimana-mana sahaja :)


Boleh simpan untuk kegunaan masa depan.





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Saturday, 18 January 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my



http://www.nile.com.my/page.php?cd=76


Kalau dapat RM300 buat apa ?





Kalau wani dapat RM300 ..wani nak simpan..simpan ntuk apa2 kecemasan nanti terutamanya untuk sambung belajar ke..maklumlah baaru habis SPM tu yg kena menabung :)

Takkan semua nak mintak duit parents kan ?

Buat muka tak tahu malu *

Apapun,kalau dapat memang bertuahlah aku ni ..haha..

okeylah..aku nak kasi mak aku duit sikit hehe..buat suprise..kasi happy :)


Jom Join GA ni..mantopp!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani