DEYAWANNY Deyawanny.: Ajaib dan Mudahnya Bedak Kertas ni !

Friday, 5 February 2016

Ajaib dan Mudahnya Bedak Kertas ni !

 Setelah kesekian minggu blog aku sunyi tanpa aku disisi ,maka kali ni aku nak gemparkan dengan sebuah produk ni . 

Harap buka mata luas-luas biar terbeliak. Tapi , pastikan mulut tutup rapat haha.

Ajaib dan Mudahnya Bedak Kertas ni ! 

Kemonnn. Siapa sini tak pakai bedak ? Truth -to-be-told , mostly 98% gigirls pakai bedak . Its no matter tak kira bedak apa pun .Bedak baby johnson*macam sy guna* ke bedak talcum ke bedak compact ke apa .

I know, problem timbul buat gigirls yg pakai bedak compact .Dia selalu pecah kan ? Duk bawak ke hulu hilir bedak tu terlanggar sana sini .Tup Tup ,buka handbag pecah dahh bedak uolss yang mahal tuh .Hikss hehe :) 

Yg pakai bedak johson baby macam saya pulak bermasalah dari segi saiznya. Kau tahu jelah saiz botol tu even kecik dia gemok kau tahu kan .Kembong beg gua. Kan ? 

No Worry afer this cause wani nak kenalkan satu produk bedak yang pertama di MALAYSIA ! Wahhh ? Proud kan ! 

Jom Pakai dan bertukarlah sekarang ! *bajet iklan* 

Haa. Lupa nak cakap, kadang sesetengah gigirl tak suka pakai bedak tebal tebal kan ? SUka nipis ala kadar je kan ? I mean tak suka yang jenis sekali calit putih melepak macam ali baba. ALibaba lalu pun tak ngaku .Tak kenai .Muahaha.

And ade jugak yg TAK SUKA LANGSUNG PAKAI BEDAK . yeah. I have a friends like that. Bukan nak paksa atau menyibuk . I know , for this girls, they feel 'rimas' kan bila ada something di muka depa. I know la kita semua suka natural but kadang we need a 'touch' to our face untuk memastikan ia tak kusam dan tidak mengkusamkan hari orang lain yg melihat anda. Muahaha.

*jokes* 

Seriusly, kadang nampak pucat nampak berminyak muka korang yang tak pakai bedak @ setara dengannya. Lebih lagi time panaih panaih bawah matahari atau lepas berpeluh. Ya Allah, muka hantu kak limah balik kampung .
*jgn shentapp* Hehe.

Well,dulu pun wani macamtu .Then upgrade pakai bedak baby johson yg dlm botol tu . Haha.
Nampak kemas tau bila korang pakai bedak . Nampak tenang la sikit org nak pandang muka korang.Haha.

And i think this product can help you guyss ! 

BEDAK KERTAS .





Yuhuuu tiada alasan compact powder pecah lepas ni 󾭞 .
Beli mahal mahal lepas jatuh sekali tak boleh pakai da 󾌺
.
Yang sayang kan duit pula gagah mengutip sisa2 yang tinggal untuk pakai 󾌾
.
Dengan #bedakkertasajaib anda tak perlu risau semua tu sebab apa?󾍁
.
✔feel macam pakai bedak yang ada foundation 󾆗
✔ringan senang masuk poket je 󾍇
✔mengawal minyak berlebihan󾍔
✔anti caking atau tidak bercapuk
✔wudhu friendly 😇
✔boleh bawa pergi sekolah cikgu x rampas 󾔛
✔boleh share dengan kawan x geli da nak share sponge bagai 󾌾

Rasai perbezaan selepas menggunakan #bedakkertasajaib 󾍔
.
.
BEDAK KERTAS AJAIB® 󾆗
"Innovative yet practical"
.
PERTAMA di Malaysia! 󾔯󾔯󾔯
.
Tampil minimalis dan semulajadi dengan #bedakkertasajaib yang mempunyai fungsi #2in1 .
ANDA TIDAK PERLU LAGI... 󾍑
.
❌menggunakan oil film yang menyerap minyak tetapi menanggalkan bedak dan mengakibatkan wajah kelihatan bertompok
❌menggunakan compact powder dikhalayak ramai untuk #makeup #touchup
.
KELEBIHAN
✔2 in 1 (bedak+oil film)
✔Memberi effect foundation
✔Muka bebas minyak
✔Tidak menyumbat pori wajah
✔Sesuai untuk makeup touch up
✔Kecil dan mudah dibawa
✔Mudah di pakai
✔Mudah dicuci (wuduk friendly)
✔Sanitasi terjamin (disposable)
✔Natural (sesuai semua tona kulit)
.
CARA PAKAI: Pastikan peluh dilap terlebih dahulu
.
Satu pek mengandungi 50 sheet
.
SUMBER bedak: kaolin (mineral semulajadi) .
Hubungi 0142490047 󾔦 untuk order


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani