DEYAWANNY Deyawanny.: Dikejar Anjing!!

Sunday, 26 June 2011

Dikejar Anjing!!

Hello guys!!yuhaaa~_~

Waaaanny is back!!Okey,,kali ni waNny nak k0ngsi stOry abOut dOg!!

yeS a dOg chAsing me yestERday!!hehe,,,

kySAh nya cam niey....



citer ni bmula wktu aku nk gi sek....
tiba2 muncul anjing warna putih.....aku tgok dr jauh laaa..
soo,aku pon cepat2 masuk dlm pagar n kunci pgar rumah aku rapat2..
yelah..aku x mau dikejar anjg cam aku sekolah rendah lu..penat lari..haha
lepas tu,,,dari jauh anjing tu USHAaku lain macam ja...Dahlah lama dia usha aku..dhlah warna putih..isshhh,,seram,,
mungkin dia ingat aku hantu sebab time tu aku pkai bju sekolah...wrna putih katakan,,,
tapi,,,nasib baiklah,,dia blah cepat..klau x tercabut jntung aku...hahaha..

**TAMAT**

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani