DEYAWANNY Deyawanny.: Pebualan aku dan AYna..yang lain buat durd jelah!!

Tuesday, 7 June 2011

Pebualan aku dan AYna..yang lain buat durd jelah!!

Assalamualaikum cik ayna...hehe..aku nak tanya kO satu benda nEyh!

*Actually aku nak tanya kO nak jOin x satu pertandinGan neYh..
-->Pertandingan Surat 1 Malaysia,<----

keje dya cenang jew..aku nak cari org yg teringin nak masOk ptandingan tu...

bawU meriah..setakat aKu sOwang rasa cAm x best pUlak...

kO cuma menceritakan pengalaman atau harapan anda kepada rakyat malaysia(pssst..ko cuma kena byangkan ko tu sorang pejuang kemerdekaan zaman dulu cam tOk janggUt tU laa)

faHam???x pe x pAham x pa..yg penting kO gtau akU,kO nak jOin x???

aku rasa mEmang beRbaLO kaLau jOin apatah lAgi kAlau menang!
nak tAu adiaAH apa???

***SETIAP PESERTA YANG MENYERTAI AKAN DAPAT SIJIL PENYERTAAN****

berbalOi owh!!!nnti nk pindah kOlah cenang dapat taWaran ke SBP???kan??hEhe..

alaNg2 tu kO leh jADi fAmOUs laU menang..tU kan memang anG sUkerw..haha..

*3 pemenang akan dipilih san 10 orang saguhati and semua peserta dpat sijil..

Johan-Rm3000
-buku setem
-sijil
naib johan-rm2000
-buku setem
-sijil

Tempat3-rm1000
-sijil
-buku setem

10 saguhati-rm200

amacam,,hebat???jom arh join,,yg penting dapat sijil beb!!

ko nak jOin gtau aku kat cini k??

cepat sikit..aku nnti x online dh..haha..

buat ja karangan,,yg paling penting sekali ko gtau aku dulu..nak join atau x??Lepas tu baru aku gtau ang selanjutnnya...Hendak seribu daya x hendak seribu dalih..ingat tuyh!!

haha..bubye..cepat tau!!tgah sibuk neyh!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

AYna mcUx ™ said...

hahahahaha . weyh . mcm best jaa. tp aku kurang phm lahh , buat krgn gena ? pasal kita pjuang kmerdekaan ? haha . asa mcm ta ret ja . em . ptndingan ni jnis solo ka berdua ?

oneniey said...

solo la beb!senang je..klau aku kata senang takkanlah org cam ang kata x reti??Mustahil..ko tu kalu mgarang kalah novelis..jom arh join..

AYna mcUx ™ said...

haha . mcm perli saja . haha . uke uke . aku join . tp pyertaan apa semua hang tlong lah buat . aku just create krgn tu jelah . haha . uke ?

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani