DEYAWANNY Deyawanny.: Sponsor Contest Sesimple Wanny

Thursday, 27 October 2011

Sponsor Contest Sesimple Wanny

Hyep semua bloggers!!

seperti yang korunk sedia maklum wanny tengah cari sponsor untuk contest wanny tu..

alaaa cuma nak bagi meriahkan lagi contest ini.Siapa nak jadi sponsor ye??Alaaa..boleh dapat publisiti..

korunk bleh bg hadiah apa pun takpe sbg contoh 

shawl,books,perfume,header,doodle,topup or ayrhing else..

i'll will accept it as long as halal..hehe..yelah,,nnt tak berkat pula contest ni kan?

Ada tak??Bagi yg nak jadi sponsor tu memangla wanny tak bleh bg benda2 mahal coz wanny still sekolah 
 lagi

tapi sponsorlah jugak eh..Kalau korang sponsor,banner blog korang akn ditempek di blog wanny sebulan,dimasukkan dlm bloglist wanny,mndpt review drpd wanny..3 benda tu..ok??

Kalau ok, coment kat bawah tu ye!Jangan segan2..boleh bawak berbincang,,haha..k lah bubye

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

AzzaLifeStory said...

azza nak. .dah hntar email kat awk. .

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani