DEYAWANNY Deyawanny.: Wanny telah Ditag??Korang?

Wednesday, 26 October 2011

Wanny telah Ditag??Korang?

Alamak!!!Wanny kena tag laa..adudu...mujur wanny tgah bosan!

Sebenarnya wanny dh lama tgok blogger kita lately ini main game tag ni...tak tau la pula
kena batang hidung sendiri:)haha..

Wany kena tag by Budak Comel haha..

Jum kita start game ni:

11 Perkara tentang wanny.

-budak tak banyak cakap..hah?betul ke?
-tak suka kwn tikan blakang..wanny dh pena kena..huhu
-Loves BI since small..jangan kata wanny k!
-suka berblogging n wat contest.eh,,jangan lupa join Contest Sesimple Wanny ye..promote sikit
-is not taken by anyone..haha
-emm,,apa lagi eh?..suka kucing. nama dia BOBO..tapi dia dh mati..huhu
-suka buat lawak..ye ke?
-Suka terima hadiah..sapa bg wanny hadiah wanny mesti balas hadiah dia:)
-Tak suka perasan tapi tiada keyakinan diri;)
-tgah buat novel yang kedua/ketiga-sendirian berhad-
-ank bongsu merangkap perempuan tunggal dlm famili..yang lain laki

that's all..haha,,don't laugh at me...tu semua jujur ok!Tak bohong ye!

Now  11 soalan dari Budak Comel kepada Wanny..


1.awak sekolah kt mane kecik2 dulu?
-Waktu tadika kat Taman Nilam,,Waktu Sek Rendah kat SKTI..tak kenal la tu!!

2.suke blog nie ataw x??
-Suker laa..kiut cam orangnya,,hehe,,serius,,cute blog fiza

3.handphone idaman korang...
apalagi,,Blackberrylah..hahah,,tak dapat pun takpe,,tak kesah..
 
4.ad bantal bucuk ta???ngaku jew la.. wahahaha..
-Errr...ada..warna unggu..haha kantoi sudaaa

5.haiwan favourite korang...
-Of course kucing n rabit..ahhh cutenya..cubit pipi kang!
6.ciri2 lelaki idaman ...
-Well wanny kan ta ditaken by anyone..mgkn sbb wanny memilih kot:)hah??Sapa kata!!!Nak kena ni!Mana ada wanny sek pompuan la ni,,so takde lakilah..Back to the topic,Ciri??Actually wanny tak mengharapkan laki yang sempurna tapi biarla dia tu soleh,baik,TAK GATAL,dan tak cepat merajuk,,jeles tak pa
..hehe dan yg paling penting Tak Suka  Bercakap tntg Benda2 Lucah..klau hensome sikit pun dh cukup baik..tak harapkan cam brad pitt pun.. ..sorry eh panjang pulak

7.korang pakai lappy apa???
-lappy??Dah rosak laa laptop Asus wanny..haha..meletup!Kebabom!!Laa nie pakai PC brand CompaQ

8.agak2,kenapa fizah tag korang?? sapa dapat jawab nan betul fizah belanja makan mee udang kuala 
sepetang.. hahaha,,,(itu fizah punya la.. korang tgk jew la eh).
-No idea haha!!Serius!!Mungkin sbb kita baru kenal,,haha..really don't know!

9.penah jumpe orng korea ataw jepun tak???
-Tak..Lebih baik jangan jumpa,,kalau tak asyik lawan bongkok je,,haha.. patah tulang blakang

10.cikgu yang penah korang peluk???
-Cikgu Hashimah Khalil..dia ckgu bm wanny..masa tu time *******..secret lol!But..wanny teringin nak peluk semua ckgu yang ajar wanny..mana laa tau nnti pindak sekolah SBP..dh tak jumpa..rinduuu!!
11.fizah baek tak???
-Emmm..Baik la!!Serius!!Patutla di taken by ****..hehe..jgn marah ye adik!

Habis sudaa jawab soklan fizah!!!!Sekarang giliran wanny plak!!HAHAHAHAHA..tudiaaaaa seronok tak terkira kerjakan org!!Mari kita tgok soklan di create by me untuk sesape yang malang!!

1.Apa pendapat korang tentang wanny secara terperinci?-be honest
2.Korang ada BF/GF tak?Best?-jujur ye-
3.FB ke Blog yang korang suka online slaloo??
4.Sekolah/study  mana sekarang?
5.Umo bape tahun ni?
6.Apa pendapat korang tntg blog wanny?
7.Kalau seseorang yg kamu syangi katakan pada kamu,,Saya Meluat tengok Awak..apa reaksi korang?
8.Korang rasa wanny dapat result bape PMR tahun ni.(kesemuanya 9 subjek)-->serius,,sapa betui nnti wanny bg hadiah lepas dpt result..cepat!
9.Korang rasa apa bila Best Friend korang tikam blakang korang?
10.Dah join ke Contest Sesimple Wanny.?.(issh sempat lagi dia tanya kan?)
11.Korang rasa ada tak laki yang sudi jadi kawan rapat wanny?haha-just asking-blurrr


**Sorrlah ye klau soklan wanny hard!Jujur,,wanny taktau nak tanya apa..tu yang merepek tu!Jangan ambik hati!Jawab semua tu dengan jujur k?Thank u,,Let's see sapa yang amaaaaaaaaaat bertuah untuk di tag!Plizza
check ur shoutbox jika anda telah dipilih oleh sayaa,,syoknya..nnti klau rajin wanny gi terjag blog budak yang wany tag..bubye..check ye!





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

izamin said...

hehehe..best la jwpn akk.. kih3.. :P

Wanny said...

hehe..ye ke..tq

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani