DEYAWANNY Deyawanny.: June 2011

Sunday, 26 June 2011

Dikejar Anjing!!

Hello guys!!yuhaaa~_~

Waaaanny is back!!Okey,,kali ni waNny nak k0ngsi stOry abOut dOg!!

yeS a dOg chAsing me yestERday!!hehe,,,

kySAh nya cam niey....



citer ni bmula wktu aku nk gi sek....
tiba2 muncul anjing warna putih.....aku tgok dr jauh laaa..
soo,aku pon cepat2 masuk dlm pagar n kunci pgar rumah aku rapat2..
yelah..aku x mau dikejar anjg cam aku sekolah rendah lu..penat lari..haha
lepas tu,,,dari jauh anjing tu USHAaku lain macam ja...Dahlah lama dia usha aku..dhlah warna putih..isshhh,,seram,,
mungkin dia ingat aku hantu sebab time tu aku pkai bju sekolah...wrna putih katakan,,,
tapi,,,nasib baiklah,,dia blah cepat..klau x tercabut jntung aku...hahaha..

**TAMAT**

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 23 June 2011

dApaT hAdiah teriStimewa

sAlam semua..Finally menaip jugak si wanny nie..haha....

sampai bersarang labah-labah dah belog boodark sibuk ni..

cibuk cikit 2-3 minggu nie,,,maklumlah boodark cekolah...

hari ni wanny nak bagi korang semmua jeles sikit tau napa????


Hari ni aku dapat present dari someone...

nak tau sape?....betul nak tau?

actually...x payah arh!!menyibuk je keje ko!!

bak kata cik wanny kiter,,LET IT BE MY SECRET....

hehe...hAdiahnya awesome owh!!

terkejut gaklah!sapa tengok pasti tergoda n jeles..haha..

k...arh....bubye...jumpa lagi di post akan datang ye!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 7 June 2011

Pebualan aku dan AYna..yang lain buat durd jelah!!

Assalamualaikum cik ayna...hehe..aku nak tanya kO satu benda nEyh!

*Actually aku nak tanya kO nak jOin x satu pertandinGan neYh..
-->Pertandingan Surat 1 Malaysia,<----

keje dya cenang jew..aku nak cari org yg teringin nak masOk ptandingan tu...

bawU meriah..setakat aKu sOwang rasa cAm x best pUlak...

kO cuma menceritakan pengalaman atau harapan anda kepada rakyat malaysia(pssst..ko cuma kena byangkan ko tu sorang pejuang kemerdekaan zaman dulu cam tOk janggUt tU laa)

faHam???x pe x pAham x pa..yg penting kO gtau akU,kO nak jOin x???

aku rasa mEmang beRbaLO kaLau jOin apatah lAgi kAlau menang!
nak tAu adiaAH apa???

***SETIAP PESERTA YANG MENYERTAI AKAN DAPAT SIJIL PENYERTAAN****

berbalOi owh!!!nnti nk pindah kOlah cenang dapat taWaran ke SBP???kan??hEhe..

alaNg2 tu kO leh jADi fAmOUs laU menang..tU kan memang anG sUkerw..haha..

*3 pemenang akan dipilih san 10 orang saguhati and semua peserta dpat sijil..

Johan-Rm3000
-buku setem
-sijil
naib johan-rm2000
-buku setem
-sijil

Tempat3-rm1000
-sijil
-buku setem

10 saguhati-rm200

amacam,,hebat???jom arh join,,yg penting dapat sijil beb!!

ko nak jOin gtau aku kat cini k??

cepat sikit..aku nnti x online dh..haha..

buat ja karangan,,yg paling penting sekali ko gtau aku dulu..nak join atau x??Lepas tu baru aku gtau ang selanjutnnya...Hendak seribu daya x hendak seribu dalih..ingat tuyh!!

haha..bubye..cepat tau!!tgah sibuk neyh!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Thursday, 2 June 2011

gO on??


Peace be upon you,girls!!!ape khaBar sihat ke?Hari ni kenapalah bOwink cangatyer???sooooooo borinK..

hOmewOrk da siap!!fOlio??emm,,biarlah,,pening pala pikir pasal fOlio tu!Sooo tirEd!!!mUjurlah aku ada

*******...senanglah sikit..huahua...

anyway..aku tgah tunggu something..

yang kadang2 bleh bawa gmbira..kadang2 bawa kesedyhan..

all right!!!wanny kuatkan atiEy ye!!-nak tau apa dye?..x payahlah..nyibuk jer!!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani