DEYAWANNY Deyawanny.: Freebies Header Awesome For Blogger

Monday, 4 June 2012

Freebies Header Awesome For Blogger

 
 
 Haloo semuanya!!

Join tak lagi contest Ana Uhibbu Islam??Pastikan korang join ye..cuba scroll up..tu sticky post.

Join  tau..banyak faedahnya..

Okey kali Bithday Giveaway wani nak bagi freebies header awesome kat korang..Hurmmss..awesome?
Tengok jelah...

Sebab banyak blogger yg suruh wani buatkan diaorang header..kali ini pmintaan korang tertunai..penat wani sekang mata semalam..Birthday
 
 
HEADER UNTUK BOYS




http://i.imgur.com/5xbyQ.png  

http://i.imgur.com/sOTsJ.png  


HEADER FOR GIRLS

http://i.imgur.com/IyXhF.png


http://i.imgur.com/c2331.png  
http://i.imgur.com/9pNj8.png 
http://i.imgur.com/0nS1R.png 
http://i.imgur.com/BJNtA.png

http://i.imgur.com/sQo2N.png 
http://i.imgur.com/s0PlF.png
http://i.imgur.com/DRmNU.png






 DONE!Awesome tak?Okey,kalau nak tak payah kredit2 tu just gtau kat komen ni..at least nak tahu kalau da orang ambik..tu jee...

Sesimple je....bagi yg nak heder mcm di atas cuma nak warna lain boleh contact saya di FB but kena tekan INI ,,INI,,,dan INI dahulu baru wani buatkan..tunggu sampai dia habis loading then baru tekan X..okey?Be honest!






















Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

Princess Syazliyana said...

nice :)

Wanny said...

thanks...

Nur Syuhada Saedin said...

cute la.. amik satu ya.. trima kasih ^_^

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani