DEYAWANNY Deyawanny.: GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

Thursday, 29 November 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

 
 
 
 GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran
 
 
 
ENTRY KEGEMARAN: http://buasirotak.blogspot.com/2012/03/jadi-bangang-kerana-cinta.html

Beberapa bulan yg lalu,wani pun pernah tengok wall dia.mak aii...panjangnya komen and like.Macam retiss pulak..Anway,wani suka entry tu sebab apa ek?Sebab entry tu menyedarkan wani dari dunia yg fana ini*ceh buat ayat gramatiss plak sebenarnya org boleh jadi tersangat BODOH..maaflah agak kasar Tapi,memang patut pun..ada ka patut keluar Islam semata2 seorang cewek?Kelakar..Padahal kat syurga nanti,lagi banyak bidadari comel bole dapat..petik jari jer!haha!Eh betul apa?Ustaz Aswar yg kata !!Tapi pompuan??Hahahaha..Korng jgn pikir kami girls takdapat mcm korang,lelaki..Habis tu korang pompuan dapat bidadara ke?Tak...kata ustaz Aswar,pompuan solehah akn diangkat menjadi KETUA BIDADARI..haha..semua pakat syok !Sambung ustaz, Pastu korang boleh pilih laki yg korang syg tu.."Yg ni aku nak..yg ni kau boleh ambik",hahagaya action seorang ketua bidadari..Mcm tulah lebih kurang..Kita boleh pilih yg ni dgn sapa..syiok !Oitt,,,tertaip panjang pulak.Sambung balik,,Dahlah murtad,lepastu pakat post status nonsense ! Crazy Men! Tulah wanny larang kawan2 wani berkapel..Wani??Sorry sikit...kita FREE FROM COUPLE..haha..FAKTA! Rasa meluat biila kawan sekolah rendah wani skang tanya wani.."Hang mesti ada boyfriend kan?".."Alaa..nak keluar dengan boyfriend lah tu"..."Dia kan comel,mesti ada boyfried"...Erghhhh..terusterang wani kata wani TAKSUKA..seolah MARUAH wani dimainkan..Buat menyemak pala ja! Wani kunci hati ni dgn padlock yg tiada kunci smpailah wanny telah dipertemukan oleh seseorang yg akan membuka KUNCI di hati wanny ni:))Eleh..bajet sempoi boleh..Ikut sukalah!Wani cuma Takut diorang jadi tak siuman..tak siuman takpelagi..jgn jadi Macam SYAHIR sudah..naya ! Tulah..gatal bercinta bila putus frust menonggeng tertonggeng ! Itulah yg tjadi pabila cinta tidak berlandaskan IMAN,ISLAM,TAKWA tetapi berlandaskan NAFSU,AMARAH,PERASAAN semata-mata.
Itu saja yg mampu diungkapkan:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

NJihe.am said...

semoga Wani terus bersemangat menghadapi cabaran dunia, http://studioous.blogsppot.com/

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani