DEYAWANNY Deyawanny.: Physics And Add Math?

Thursday, 22 November 2012

Physics And Add Math?

 
 
Hah!Dah lama ak menaip..terasa gatal tanganni kan?
 
Sebenarnya tak tahu nak taip apa.haha..
 
Okey siapa nak tahu cuti ni wani buat apa?
 
Buat bodo??Taklah!!Buat pandai adalah..ahhaha..gurau ja..
 
satgi ada org kata gediks pulak kan?
 
Okey,cuiti ni wani ambil tuisyen HASANI kat SP.
Yang syoknya,wani jumpa ramai giler kawan sekolah rendah  dan kawan kat SMKCT..
Syok tahap gaban:))Nasib diorang kenal.haha,,Sebenarnya aku MALU sangat tengok budak sekolah rendah(lelaki)..haha..
Nak tergelak tergolek-golek..lain sangat..Wani dapat tengok macam2 gelagat mereka..ada yg sambil belajar sms,pakai ketat,terhegeh2...*aku pun gegeh gak..haha,gegeh nak belajolah*
 
Wni ambik subjek Add Math dan Physic walaupun mak wani agak tak galakkan wani ambik fizik sebab fizik wani okey dah.maintain..tinggal nak upkan je.
 
Kenapa orang kata org yg terer fizik dia terror AM??Soalan tu selalu terawang kat dalam minda kecil wani..
 
Kalau macam tu kenapa Am ak down?Hurmmmss..
 
Tak payah jawab..biar wani je jawab.
 
Sebabnya....wanny tak ingat sangat formula dan selalu careless sangat2 dalam exam..Pastu emm..menyesal menangis dalam batu belah batu bertangkup..haha..*sempat lagi selit
 
Lagi yg paling wani geram MASA exam tu..Ya Allah,,sangat-sangat singkat padahal markah ciput macam semut..Wani ni dahlah suka padam banyak kali sampai berbulu kertas tu n terkoyak haha..peluh sampai basah tudung..punya getar tak sempat siap..tak pernah sempat masa wani buat AM*pengalaman benar
 
SPM 2013 nanti tak tahulah...pejam mata lah..dan dimulakan dengan mengucap syahadah.:)
 
Doakan wani ye:)Supaya dapat jawab exam dengan lancar dan dapat 11A+..
Sayang readers saya--"

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani