DEYAWANNY Deyawanny.: MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Wednesday, 19 February 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

Sekarang jam menunjukkan pukul 3:42 PM.

Haha..giveaway ni akan tamat dalam beberapa minit je lagi iatu pukul 4 pm satgi..so wani ada lagi peluang kot ? haha..

Hujung tanduk dah ni..


Cuba nasib apa salahnya kan ? 

1622047_241627892686141_280465934_n


Nak join klik banner diaatas ni ye :)

Nak wish biasa-biasa je ..huhu..tak mampu ni..waktu semakin mencemburui wani ..

Selamat Hari Lahir @ Tengku Butang :) Unik nama tu..hehe..macam orangnya ..Semoga hidup TB dimurahi rezeki dan dipanjangkan umur untuk terus melakukan ibadat kepadaNya..Aminn...TB kini semakin matang dan dewasa + cantik ..hehe..Semoga Allah mempermudahkan segala urusan sis Tengku Butang ye.Sannah helwah ya .Sini ada selirik lagu khas buat Tengku Butang :)

Happy Birthday to you,
Makan ubi kayu,
Happy birthday to Tengku Butang,
Happy birthday to youuuu.....


Tadaaaaa..

-TAMAAAT SUDAAAH-

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Mini Giveaway TengkuButang

Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

Goodluck! =)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani