DEYAWANNY Deyawanny.: Bakal Novelist.

Friday, 17 August 2012

Bakal Novelist.

 
 
 
Assalamulaikum.
 
 
Aisessh!Novelist konon!haha..tajuk tu cuak ark?haha.
 
Tapi dulu waktu remaja*awat skang ang bukan remaja ke  wanny  teringin nak jadi novelist.
 
Tau kenapa?Tahu?Tak tahu?Mai nak cite sikit!!
 
Wanny ni lebih cenderung ke arah penulisan@berkarya dari dulu lagi.
Since Form 1 kot wanny start tulis novel sendiri..emm sekarang ada dalam 3-5 buah buku novel yang tiada ending.
haha..tak tahu nak buat ending macamana!huahua..tunggu lepas abis SPM tahun depan baru nak buat sambung ending.
wanny ambik SPM 2013..skang form 4 baru..
Berita baiknya..sekarang wanny tengah fokus kat satu novel ni...baru je lagi ...
Tak sampai 10 bab lagi...baru je minggu lepas publish kat PENULISAN2U.
Alhamdulillah ada possitive komen dari pembaca..huhu..nak baca kara wani tu?Hurmmmss..
Segan larh..
Nanti bila dah bersedia baru wani bagitau korunks.okey?
biasa2 sahaja...
Korang doakan wanny dapat siapkan novel ini ye..
Wanny tulis sampingan je smentara tgah cuti ni..hee:D
Nanti next post wanny akan bagitau sinopsisnya..ye...stay update:)
Ada yang tanya
"Kenapa wanny tak publish kat market?"
"Tak sabar nak tunggu bila novel ni ada kat pasaran"
JAWAPANYA:
Buat masa sekarang wanny tak berniat lagi nak publish kat market...huhu..muda lagi:)
Masih banyak benda perlu diperbaiki..
Nota ibu jari: Cita-cita wani sekarang nak jadi PENSYARAH/SAINTIS/GURU..banyak kan?

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

Razil Tahir said...

Saya pun teringin nak jadi novelis..
tapi BM amat teruk lah.. rasa macam memang kena masuk kelas balik...

Ade tips tak? ;)
hehehehe

Wanny said...

haha..same2..
Takpe mula2 mmg mcm2 msalah tapi insyallah lama2 terror lah tu..tips?huahua..banyakkan baca novel..:)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani