DEYAWANNY Deyawanny.: Bila Wanita Cantik..Lelaki Kata.....

Saturday, 1 September 2012

Bila Wanita Cantik..Lelaki Kata.....

 
 
Awak  semua! Cak !!
 
Kita bertemu lagi kawan-kawan semua ! Rindu sangat !
 
Sekarang wani ada satu citer nak kongsi ! Satu rahsia ! Tentang apa? ! Tentang lelaki!
 
 
Bila perempuan CANTIK mintak tolong kat laki
Lelaki kata "Boleh ajee..apa2 je untuk my sweetheart."
 
Bila perempuan TAK CANTIK mintak tolong kat laki.
Lelaki akan kata "Ko tak reti buat sendiri ke hah?Ada tgan ada kaki..buatlah sndri"
 
Bila perempuan cantik berdiri tepi jalan.
Laki akan kata " Peewiiitt!!Boleh abang tumpangkan cik adik manis?"
 
Bila perempuanTAK CANTIK berdiri tepi jalan.
Laki akan kata "Woiii!! Tepilah!! Ingat ni jalan bapak kau ke !"

Bila perempuan CANTIK mintak duit kat laki
Laki akan kata "Ayang nak berapa ratus..nanti abg kaci"

Bila perempuan TAK CANTIK mintak duit.
Lelaki akn kata "Ko ni KAKI KIKIS duit aku je..syuhh!!Syuuhh!!"

Bila perempuan cantik sambut hari jadi.
lelaki akan kata Hepi belate day awak! Awak masih nmpak muda sprti selalu !

Bila perempuan TAK CANTK sambut hari jadi
Laki akan kata "Ko ni dah tua pun nak sambut hari jadi..tak sedor lagi ke?"


Bilaa perempuan CANTIK pakai baju biasa.
Laki akan kata "Awak harini sweet sangat! Cun! Meletup!"

Bila perempuan TAK CANTIK pakai baju cantik.
Laki akan kata "bajet nak tackle akulah tu..perghh..tak kuasa nak layan ko tu!"

Bila perempuan CANTIK naik basikal
laki akan kata "Baiknya budak tu..nak selamatkan alam kita dripada pencemaran"

Bila perempuan TAK CANTIK naik basikal
Lelaki akan kata "Takyahlah ko nak jaga bada ko tu;..takkan kurus punyer!"




Amcam?Betul arrk?Kebenarannya takde siapa yang tahu..

AYat tu semua wani reka berdasarkan pengalamn serta apa yang wani perhatikan selama ini.
haha..ada ye terasa jangan segan silu ambik hati ye..haha

Apapun..korang janganlah memperlecehkan golongan yang kurang sikit darri kita...mereka pun mesti ada yang lebih dari kita...jangan bangga2kan sangat ye korang! Bersyukur terhadap apa yang ALLAH kurniakan pada kita semua:))


 JOM BELI KIPAS 30% DISCOUNT OFF!! LimitEd!!
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani