DEYAWANNY Deyawanny.: Trip to Muzium Padi,Pusat Sains Negara,dan Lembah Bujang

Saturday, 15 September 2012

Trip to Muzium Padi,Pusat Sains Negara,dan Lembah Bujang

 
 
Hai korang!!
 
Sebenarnya lawatan ni tahun lepas waktu form 3..baru lepas habis PMR tu yang cikgu bawak pi lawatan..
 
yang syoknya kena bayar RM5 je tau:)
huhu..tinggal kenangan sebab skang wani dah pindah sekolah sebab dapat tawaran ke SMKAY..
But don't worry my friends..i'm still remembred you guys in my.....dreams! haha !! takdelah in my prayers lah:P Gurau jap...
Mari kita layan gambar kat sana:)
 
 
nampak macam betul kan scene dia?Kalau nak rasai macam diorng pi kat tingkat atas skali kat Muzium Padi. Oh ye! Tu gambar kawan baik wani lebih2 lagi yang tudung blue tu.Namadia HUDA:)
sebelum disentuh
Tu dekat Pusat Sains.
selepas disentuh oleh wani:DD
dari tingkat atas Muzium Padi..tu bukan scene real tau:)Kalau nak tau pergi lwat kat sana:)
Gambar Muzium padi dari luar:)
My Friends too:)
 my teacher n my classmate;)
 
 Inilah ratu posing kelas 3 Azam..haha..banyak giler gambar dia..hehe
 
 
 
 
 

 dekat lembah bujang:))
already edit by PS 3..yang belah kiri sekali tu wani.Jangan kata kenapa muka wani nampak lain dan gelap..actually, dsebabkan pi kat sana muka wani habis burn..memang panas cuaca time tu:))


already edit by me:))


okeylah..tu je kot..lappy tengah jammed ni..

bubye...wassalam...


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani