DEYAWANNY Deyawanny.: GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME

Monday, 14 April 2014

GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME


Seperti yang korang sedia maklum . Harini dengar citer ada result UPU keluar ..for certain courses .

Sebenarnya , wani pening-pening lalat ..haha.

Macam-macam pikir..biasalah lepasan SPM memang macamni . Harap maklumlah .

Nak pikir pasal UNIKL, IPG , KPTM, dll.....Huahua...Rasa cam nak ambik bantal bucuk kemudian tekap kat muka ..nangis puas-puas..huhu .. Wani pening.. = = '

Sorry . I'm under stressed so please dont disturb me at this time. tq . Haha . Typo tak .

Ermmm.. Takpelah..tengah-tengah stress ni kita downkan sikit dengan join GA dari kak Tengku Butang ni. Hehe.

Harini tamat .

15/4/2014 :)


 GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME

http://tengkubutang.blogspot.com/2014/04/giveaway-2nd-year-wed-anniversary-myluv.html?spref=fb









Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

tenku butang said...

Haiii.. Cakkk!!! Tahniahh!!
Anda adalah Pemenang Salah Satu Hadiah GIVEAWAY 2ND YEAR WED. ANNIVERSARY MYLUV & ME BY TENGKUBUTANG!! Sila lihat Senarai Pemenang dan tuntut hadiah dari SPONSOR segera! tuntut hadiah sebelum hari Sabtu (17/5/2014) yea.. tengok senarai pemenang di link ini--> http://tengkubutang.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-2nd-year-wed.html

Nur Sharwani said...

Seriusly ?? Haha .. Otw ,check /..Dh lama x buka blog sbuk nk prepare untuk smbung study hujung bln ni..huhu

Norhidayah said...

Thanks for sharing :) nak sangat masuk unikl tp tak tau la boleh dapat ke tak sbb masih in process T T btw goodluck utk akak!

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani