DEYAWANNY Deyawanny.: Surat Cinta Dari KUIN

Wednesday, 9 April 2014

Surat Cinta Dari KUIN

Assalamualaikum buddies !

Nak cerita sikit buat kawan-kawan aku yg selalu tnya aku kat FB ..ang minta mana ? Dpaat apa ? Pi mana ?

haha .. 

Ok . Aku tak tahu bila lah uncle posmen ni sent surat cinta kat dalam mailbox kat umah wani ni .


Tup -tup ..Saja nak jenguk peti surat . Ada banyak surat ...Nah ambik..surat cinta kau *haha

Wani pun dengan gigih dan rakusnya mengambil semua surat dalam peti tu . Selak satu demi satu .. Tup -tup jumpa surat dari KUIN .




Apakah itu ?

Kolej Universiti Insaniah .Dekat Alor Setar , Kedah

Err ..dekat je sebab area kedah ..Haha.

Aku duk kat Bedong . Dengar nama kolej je apa pandangan anda ?? Swasta ? Govern ? Half -both ?

Haha . Ada yg kata KUIN ni swasta and so on government.

Wani ni takdelah expert sangat bab-bab uni ni .Just sekadar pengetahuan am sikit-sikit adalah ..Hehe.*honesttalking*

Setahu wani yg ada tulis KOLEJ ni swasta rite ? Tapi UniKL depan dia uni tapi half govern je.half swasta.. Tulah korang kena banyak buat research kat pakcik google ni .

Tapi  .International Islamic Collegue( IIC) . depan dia kolej tak semestinya swasta . Kalau tak silap ..dia bawah UIA gak..ENtah camna cerita boleh terpisah.Errr = = '

Ada memba wani tanya .

" Ang pi dak KUIN ? "
*pelat kedah*

Wani pun jawab macam-macamla. Antaranya ,

Tunggu dapat tawaran dari UPU dulu ..Dapat apa ..uni mana .. Tunggu tawaran matriks dulu..

Lepas drpd tu , baru pikir masak-masak balik .

Memang tak dinafikan banyak gak spekulasi* pasal KUIN ni ..Ada yg kata environment baik..Ada yg kata itu inilah..

Dear  KUIN ,, Wani sebenarnya rasa-rasa nak pi ...Huhu ..Tapi.. Hurmmm.. Banyak persoalan yang berada di minda ,banyak kata kerja dan ................................

*apedia*

#Najwalatiff#lagu#entahpape#



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani