DEYAWANNY Deyawanny.: Inilah kesan apabila berpindah ke sekolah baru!

Monday, 12 March 2012

Inilah kesan apabila berpindah ke sekolah baru!


Assslamualaikum readers!!
How are you feel today?Angry?Sad?Happy?Orr....cravy???haha..okeyh error typing!

Kali ni bukan nak bagi tips or ceramah or apa2 jelah tapi kali ni wani nak berkongsi suka duka apabila wani berpindah ke sekolah baru ni...

sekolah apa?Korang dah tahu kan??

SMKAY...

sekolah agama yer...sebelum ni wani sekolah harian biasa je..nak kata alim tu taklah sangat...nak kata jahat tu lagilah tak...huhu!tak caya??Gi tanya memba SMKCT wanny...

Wannyy kan budak baik...*perasan tahap gaban..sorii

Kesan yang pertama...

WANNNY RINDU KAT CIKGU...KAWAN....MAKCIK YANG KERJA KAT SEK. LAMA

Wannny bertambah rindu bila tengok cikgu kat SMKAY ni terus tringat kat cikgu di SMKCT yang pernah meninggalkan kesan pada diri wani sendiri...Cikgu Hashimah,Cikgu afza,ustaz mohammad,Cikgu Soh,dan banyak lagi.....

Dirimu tiada pengganti............................huhuuuuuuuuu

Teringin sangat nak jumpa diorang semua...kawan2 wani...my bestfrenz..
i'm always miss you....your kindness cannot be replace with anything!

To my best frends wani yang ternampak posting wani kali ni wanny nak mintak korang doakan kejayaan wani di SMKAY ni ye?Wani susun sepuluh jari andaikata dulu wani pernah buat korang tersinggung atau kecik hati..Maafkanlah yer..mana tau esok-esok wani dah tak ada....huhu..ajal kan tak kira masa...

Memanglah kat SMKAY ni wani dapat kawan baru but...tiada yang serupa dengan mu..haha(bajet ayat)
Setiap masa wani teringatkan korang...lawak korang,perangai pelik korang...huhu



kesan yang kedua..................

WANNY TAK DAPAT MEMAHAMI PEMBELaJARAN 100%

Kenapa?Sebab diorang guna FULL BM LANGUAGE in their pnp.Kat sekolah lama wani guna BI...yelah batch wani start blajar BI dari standard one lagi...tak hairanlah kan?Biarlah korang nak kata wani berlagak ke over ke apa ke..janji apa yang wani rasa betul  wani akan tulis di sini..Nak buat camna kan dah biasa..

So bila cikgu ajar ADD MATH in bm wani lambat sikitlah bila mai kat soalan penyelesaian masalah...

pemalarlah apalah...rupa2nya pemalar dlm istilah math tu dipanggil constant in BI MATH...Tapi subjek ADD MATH tetap menjadi subjek kegemaran wani...Math Mode?Huahua...takyahlah tanya..malu...tak tererlah..haha...don;t laugh at me okey?I knowlah korang expert lagi..


Kesan yang ketiga.........

Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....better takyah cakaplah..biarlah ia menjadi rahsia hati wanny....is not about love okey?Jangan assume yang bukan-bukan dekat wanny...Kalau wani citer nanti......Huurrrrrmmmms...

apa-appa jelah....


Okeylah bubye.....

Assalamualaikum semua dan 

Peace be upon you!

Nota kaki: Doakan kejayaan wani di dunia dan diakhirat..amin.....







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

Tyikhya Sharfyikha said...

hurmm,,
belajar bersungguh jerlah,,
kitaa bernasib sama,,, !!

Wanny said...

memang pun...huhu tp fikiran asyik tringat kat diorang....

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani