DEYAWANNY Deyawanny.: Jom Doodle Trade dengan Deyawanny?

Tuesday, 13 March 2012

Jom Doodle Trade dengan Deyawanny?

 
 
 
(!Peacenowar!)
 
Harini ringan tulang pulak nak ber-art dengan korang semua..
 
Saper nak berdoodle trade dengan deyawanny??
 
Jom!!
 
Macam ni..korang buat doodle chumill2 khas ntuk wani then wani akn buat doodle yang comell2 khas untuk korang pulak..kiranya cam tukar-tukarlah...
 
Nak tak..bukan senang wani nak rajin..heeeeeeee....
 
Cara dia?
 
Komen kat bawah...kalau boleh add wani di FB lagi baguss...SINI

Nyatakan perkara berikut waktu add wani.

Nak doodle warna apa?
Muslimah ke freehair?
nama glamour nak tulis kat doodle tu?

Okey..dah...


Sebelum tu korang kena buat doodle yg wani inginkan..wani nak macamni:

Muslimah ye
bertemakan warna pink+Unggu
tulis nama wanny kat doodle tu..

done....

Ingat ye...add wani di fb dan bg mklumat yg wani mintak tadi sekali..

Tapi korang kenalah buat doodle cm wani nak tadi..okeyh?Then kalau dh siap post je kat wall fb wani/sent into a message jer..

pastu buatlah apa2pun doodle tu..nk simpan ke atau apa jelah...


Assalamualaikum semua..wanny tunggu jawapan korang..add wanny di fb yer!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 00 orang setuju:

hananhadila97 said...

kalo lah hanan reti wT DOODLE.. :/

Darwish said...

Nak doodle warna unggu,pink dan biru (untuk 3 blog saya)
Freehair
nama glamour nak tulis kat doodle tu : Darwish /Domo/Hajjatul

Princess Syazliyana said...

hurm, banner akk di sidebar sy ! huhu~

cik buku said...

tak reti....huk huk huk :(

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani