DEYAWANNY Deyawanny.: Boyfriend aka Buaya Friend

Tuesday, 15 November 2011

Boyfriend aka Buaya Friend



 
 
Hyep korang!!entry lagi kan?ishh..!
Petang tadi buat entry TUTORIAL BUAT DOODLE
 
SEKARANG ENTRY CEPUMAS HAHA.
Sepanjang wanny berblogwalking ke serata blog,,wanny tengok banyak para blogger dan face booking yang sudah berteman.Faham tak maksud wanny?Yup!!Buaya Friend!!Eh..silap ke??oohh boyfrens..sama jelah..BF jugak kan..hihi..siap letak gambar sweet couple lagi..:)
http://matcuoi.com
sooo sweet!!!hihi..mmg sweet but orang tua tua kata tak elok bercintun time sekolah.Sekarang ni wanny tengok dah jadi trend budak sekolah darjah satu pun ada BF..mmg patut ke?Wanny just cakap melalui pndapat wanny.What's ur opinion about this matter??
Berdasarkan kaji selidik wanny,99.9% budak sekolah yang ada kapel mesti result dia kecundang!Bukan nak kata..but that's the facts!kan?Contohilah wanny..

Pernah ada beberapa orang yang tanya wanny "Awak dah Kapel belum"
Tersenyum meleret wanny dengar..bukan seronok but nak tergelak dengan diorang:)
Yelah..baru setahun jagung dh ajak kapel..tunggulah masuk u dulu paling tidak pun SPM bolehla..haha..Bukanya wanny anti kapel but perkataan COUPLE tu masih baru dalam kamus hidup wanny.At least,biarlah habis SPM dulu..kan??Kalau setakat nak jadi BOY FRIEND takpelah..mksudnya kawan lelaki..wanny pun setuju,ye tak?
Ni tak,berkapel waktu umur muda pmr pun taklepas gi..pastu mulalah berlaku MAKSIAT..
masa tu baru nak nangis air mata darah..Time tu sapa pun tak mau kat korunk!Bekas orang punya sapa nak?Kalau korang pun tak nak kan kalau korunk dapat suami secondhand kan?
 
soo,wanny nasihatkan breaklah dulu kapel tu..Kalau dah jodoh tak kemana.Biar BF korunk gi UK ke US ke kalau jodoh jumpa jugak:)
Bukankah itu lebih baik?Jodoh Itu Ketentuan Allah !

Okey,,tamat sudaa!!Sekarang beri pendapat?

 
 
 
 
 
 
 




Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

fAtIn iErA said...

um , tul gak tu . :)

Wanny said...

yes!de org back up!

aina sahira said...

ta sume la wanny. sy okiess je. kite kne pilih boy yg lebe bek dari kita. yg bole bimbing kte. yg pnting. kte sling ingat mengingati. buat la jadual, time bile kite bole contact n time bile kite belaja. k =)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani