DEYAWANNY Deyawanny.: Freebies Doodle lagi dari wanny

Sunday, 27 November 2011

Freebies Doodle lagi dari wanny


Haloo!!Update lagi!!Kaki blog tul wanny cuti ni huhu..addict

Tadi Entry INI

sekarang nak bagi Freebies pulak:)Seronok la tu..actually ada seorang budak ni dia tanya kat mana nak cari doodle comel..soo,wanny kata kat dia nak wat freebies Doodle..heehe...but x cntik pown..huhu malas..tahap kritis;;P

Ni doodle x seberapa wanny.Hasil tangan okey!















Okeylah:)Camanana okey??huhu.

Komen ye~Bagi pendapat sebelum ambik>Wanny tak kesah kalau korang nak ambik but at least 
gtau klau nak di komen..x credit pun x pe jnji gtau di komen.bubye!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

11 00 orang setuju:

ikki said...

lawanye !

Syairah Suhaimi said...

Comel la awak... =)

Wanny said...

@syairah

hehe..yeke..thanks..

Phat said...

comel

Pendamba Mawar said...

manyak2 kreatif

.: Namika Narahashi :. said...

comei la :)..

Wanny said...

@phat,pedamba mawar,namika

thanks..besa je tu..tahap malas tuyh..hehe

Sis Nunu Fafalixous said...

wah...comel nye....

Wanny said...

@siss Nunu

huhu besa jerrr:)

nur dano said...

comeynyeee...=)

Amirah Fisra said...

comel! :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani