DEYAWANNY Deyawanny.: Pengumuman Pemenang Contest Sesimple Wanny

Tuesday, 15 November 2011

Pengumuman Pemenang Contest Sesimple Wanny

Salam korunk!!Apa khabar??Penat tunggu entry wanny?Ye ke?Kaa x sabar nk tgok sapa pemenangnya??Haaa!!Kantoi sudaa!!haha..Oh ye..Wanny nk ambik kesempatan ini ntuk ucapkan jutaan tima kasih pada penganjur2 kita yg comel,handsome serta baik hati ni..Jasa akk/abg semua amt dihargai oleh wanny.

Nak ucapan tima kasih gak ke?Nak?Okey,,terima kasih juga diucapkan kepada peserta2 contest sesimple wanny yg sudi join contes tak seberapa ni ye!

PERHATIAN!!
Bulan Disember nnti wanny akn adakan Giveaway ye!!Soo,,update lah slalu..Sapa x sempat leh join ye!

Oh ye!Mailah tengok doodle yang wanny hasilkan ni di Sini Doodle!!
Coment ye!

Ni pemenangnya:

Pemenang 1-4 wanny dah  bgtau mlalui emel/fb/shout korang

pemenang 5=Header
no.29

Pemenang no 6=Doodle simple
no.7

Pemenang 1 Heder dari lalabiela

no54

Pemenang 2 hadiah dr sponsor lalabiela
no38

Pemenang header 3 dari lalabiela
no.59

Pemenang diskaun 40/50%(sila emel dengan sy)
n0.65


pemenang  topup rm30 dari suarapeople
n0.64

pemenang RM10 dari suarapeople
no17

Pemenang RM5 dari suara people
no.8

Pemenang hadiah icon shout/heder(pilih satu) dari http://azzaazman.blogspot.com/

no.52

Pemenang emel dari http://www.thegarang.com/
no42.

pemenang Doodle dari Sufiana Ramli
no.47
Pemenang discount @t Card Craft Centre-EMEL ME TO REDEEM THE PRIZE
no.68
Pemenang Hot Perfume dari Mr.Baiz
no.61
Pemenang Tpup rm30 dari http://www.decrewz.com/
no59

PERHATIAN!!senarai peserta  Di sini

**Siapa coment d bawah ntuk comen hadiah tdk akn dilayan.Sila emel sy di 


Tarikh last tebus hadiah ialah pada 15/11/11,Selasa Jam 12 PM sahaja.
Kelewatan berbuat demikian tidak akn diendahkan lepas tarikh tersebut.Hadiahtersebut akn dipindah pada GA wanny yg akn diadakan pd bulan Disember kelak.Harap maklum!!

Pada sponsor:Jika ada hadiah yg belum ditebus pd esok slps jam 12 tghmlm,sila bgtau sy dan sila check di shout blog anda/fb krna pmnang akn pergi tebus disitu
 
Pemenang Untuk lain2 hadiah sudahpun dberitahu mlalui EMEL/FB/SHOUT KORANG..sbb wanny ada prob sikit ..mcm marah je lappy ni..hihi..penat taip...luluh jari wanny,,hihi.
Bubye!!korang!!!











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

AnaLyana said...

takde rezeki akak la..tq wanny, nanti buat lagi k..:)

Wanny said...

@Ana Lyana

okey..no hal..bulan disember nnt ada lg..satay update ok?

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani