DEYAWANNY Deyawanny.: Contest Just Klik Like And Win!!

Wednesday, 18 January 2012

Contest Just Klik Like And Win!!


Apa khabar koranG~~Sihat?Lama jugak tak update yer..sorry sibuk dengan omwork..add math tulah;;buat sampai berjam2..huhu

Okey,,kalau tidak wanny taknak buat contest tapi disebabkan ada sorang budak comel tu dia merayu kat wanny suruh buat contest so wanny pun mbuatlah...seronok tak?Angkat etiak duluw~~haha

gurau jer..Contest ini memang ada hadiah bernilai dari wanny sendiri.Nanti kalau ada sponsor lagilah lumayan~

Contest ni mungkin berjalan selama 2 bulan setengah..hehe

Mari kita usha syarat dan hadiahnya..kacang jerw..

CONTEST JUST KLIK LIKE AND WIN!!

Syarat-syaratnya:
1.Nak follow blog ni fololah..taknak xper..senang skit korang nk update senarai pemenang contest ni
2.Like GAMBAR NI---WAJIB
3.Psstt!!kalau korang nak like page dia pun lagi bagus!
4.Klau sudilah LIKE lah page ni SINI-
5.Buat satu entry pasal contest ni.
6.letak url entry tu kat komen di entry ini.

Hadiah-Hadiah

1.Cash RM50 untuk FIRST TOP REFERRER.+Header+Edit Blog
2.CASH RM30 untuk SECOND TOP REFERRER + Header + banner
3.Cash RM10 kepada THIRD TOP REFERRER + Banner Blog
4.Topup RM5 kepada 3 orang sahaja top referer
5.Header untuk 2 orang top referrer
5.Review Blog untuk 3 orang
6.Free Iklan di blog wanny selama 1 bulan.
7.Banner Blog untuk 2 orang.
8.Free Discounts on my BLOGSHOP/FB SHOP
9.Brooch Comel 
10.Kalau wanny menang,setiap peserta akan dapat doodle free from wanny.


Banyak kan?Kebanyakkan hadiah lebih kepada TOP REFERRER.Tau apa benda referer tuyh x?
Budak mana yang berjaya menarik ramai orang untuk LIKE GAMBAR NI akan diberi hadiah seperti di atas.Tak kiralah korang nak wat camana nak bagii orang like gambar tu..Paksa orang ke..mintak tolong orang ke..JANGAN RISAU!!Wanny ada software untuk detect siapa top referer tu;

Now?Siaplah~~Nanti kalau da sponsor wanny update lain~

TARIKH TUTUP: 31.2.12

Korang pun joinlah contest ni..kalau contest ni terbatal korang jugak yang rugi~
Dah siap jangan lupa letak url entry korang tu kat post ni SAHAJA.



Jom Beli Brooch,Keychain Domo dan macam2 di sini~
IPAD comel disini~
Contest Posing DUREX
Jom Daftar Churp2.Dapat Duit

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

8 00 orang setuju:

Leods said...

http://walkstatic.blogspot.com/2012/01/just-click-like-win.html

hellooo aku join ok... makaci :)

Nur Anisah said...

http://akubencihacker.blogspot.com/2012/01/contest-just-klik-like-and-win.html

Leods said...

tarikh tutupnya cantiklah..31.2.2012 hehe

angan-angan said...

salam

saya join :)

http://akucintakanseni.blogspot.com/2012/01/klik-saya-syarat-syaratnya-1.html

^o^...Cek pipah L!fe Story said...

kak wanny,,saya join:]
http://cekpipahlifestory.blogspot.com/2012/01/contest-just-klik-like-and-win.html

nur_za said...

nur ikhlas tolong like pic tu..hee=)gud luck

ツ budak tinggi : diyanawr said...

join :D
http://diyana-wr.blogspot.com/2012/01/contest-just-klik-like-and-win.html

Nur Anisah said...
This comment has been removed by the author.
 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani