DEYAWANNY Deyawanny.: Tempahan Blog Dibuka Lagi!!

Sunday, 8 January 2012

Tempahan Blog Dibuka Lagi!!


Hyep~

Banyak yang tanya wanny..

Dah bukak ke tempahan blog?

Bila nak open?

Berapa ea?

Banyak sungguh soklan korang..huhu..sekarang wanny tengah bizi sikit tu yang terhad tuyh!

Mai sini nak bagi quotation kat korang yg nak main order ngan wanny.
ecece~~

Edit Blog
Pakej 1-Biasa,,just cantikan,kemaskan dan tambah apa yg perlu di blog
Pakej 2-FULL EDIT.termasuk shout dll.

Heder Blog
With pic or doodle -rm5
just texts - rm3

Banner blog
Bergerak/animate-rm5
Biasa..statik..tak gerak-rm3

Cursor nama/pic sendiri
RM3

Welcome Note Image
rm4

Footer
rm4

Doodle
Doodle Muslimah-rm3
beli 2 rm5

SEWA TEMPAT IKLAN BLOG di Blog Deyawanny
satu bulan=rm5
3 bulan rm10..murah kan?
Cepat~~

PEMBAYARAN ADALAH MELALUI  TOPUP...senang kan? sebab ramai bebudak yang xda bank..:)

Jangan cerewet~

Bayar dulu baru wani buat!

tima kasih!

Nota kaki:Wanny ada jual lens,shawl,dan PENDRIVE casing~Di FB album wanny.Murah~!

Tekan sini untuk order/tengok album wanny

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani