DEYAWANNY Deyawanny.: Bermula Hidup Aku Sebagai Budak SMKAY

Thursday, 16 February 2012

Bermula Hidup Aku Sebagai Budak SMKAY


Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..

wah panjangnkan?
Memanglah skang wani dah jadi budak SMKAY

entry kali ni just luahan hati sorang candidate spm 2013

Apa tu SMKAY?

SMK. Agama Yan,Kedah

12.2.12 aritu wanny daftar masuk.Sedih tinggalkan kawan kat sekolah lama.

Tapi apapun,kat sini memang best!Giler best...kami dapat duk kat dorm baru..kami pujuk warden,,akhirnya dapat gak...first rasmi!

Luas owhhh!Boleh melintang ke menegak ke atau apa2 jelah kat situ..

Kalau dulu wani pakai tudung biasa skang wani pakai tudung extra large..

but...................

masalahnya kat sini belajar dgn laki!!!Taksuka!Serius!Mengganggu,,..nak buat apa2pun kena berjaga2..

batas2..

Apa yg wani seronok ialah waktu sesi suai kenal budak ting.4 yg baru masuk(putera saja)...pelajar putera sahaja..haha..nasib baik..pecah peluh wani.

lawak giler...budak tu bleh wat lawak leh bila cakap..

taktahan nak tergeeeelak....dengan pelat kedahnya..fuhh pekat giler..haha

apapun wani tetap tabik springggg kat diorang sebab berani je cakap kat depan plajar puteri/putera sambil wat muka poyo..haha

Hilang jugaklah strees kat dalam jiwa ni..haha

sebab apa wani stress?
Sebab kat sini guna bahasa melayu bila mgajar..sedihlah..wktu kat kolah lama wani blajar bahasa bi..so dh biasa..

huhu...nasib baik ada  kawan wani merangkap translator wani yng tolong..

sekolah ni memnag luas..huhu..

siapa nak ikut wani gi sini?
Jomlah!Syok orh!

apapun takat ni jelah coretan dari hati wani..

2 minggu akaan datang wani smbung balik..okey ye!





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

Princess Syazliyana said...

congrates akk :)

Wanny said...

thanks Nana!!doakan akk yer!

faez syahmi said...

Salam ada knl syafiqah dak pmr 2012.

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani