DEYAWANNY Deyawanny.: Siapa nak tukar Banner dengan Deyawanny?

Friday, 17 February 2012

Siapa nak tukar Banner dengan Deyawanny?

Asslamualaikum readers yang comel!

Kaifa halukum jamii'an?Ewahh!!Wani tercakap bahasa arab pulak..Sorry morry ye..nak praktiskan ilmu.

Hari ni nak cakap pasal blog.

Wanny sebenarnya nak buat exchange banner dengan blogger di sini..

Korang bagi url image banner korang kat FB wanny but please insert my banner(at my sidebar)to you blog first.

Lepas tu baru wani masukkan banner korang kat bawah heder wani kat atas blog ni..cuba tengok..

Bukan senang nak dapat pelawaan ni tau..tempat dia pun memang strategik ooh!

Nak?Message me at FB HERE with URL IMAGE BANNER BLOG korang and LINK BLOG

Kesilapan berbuat demkian tidak akan dilayan lagi.Tempat terhad.

No rules okey!Ikut suka lah korang nak letak berapa lama baner  wani kat blog korang but make sure not less than a week ye!
wani pun camtu jugak..serilah kan?


Jom sertai!

Sajer nak eratkan silaturrahim!

and eratkan ukhwah!

p/s:Blog ini akan ditambah dengan satu slot dakwah bertajuk 'Dakwah Bersama'.Slotn akn bermula esok secara rasmi.Pengisian untuk rohani..mendekati Maha Esa dengan penuh keinsafan.

Jom guna tenet dengan HOTLINK FB!!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani