DEYAWANNY Deyawanny.: Wanny dapat Tawaran Ke SMK Agama Yan..Macamana Ni?

Monday, 6 February 2012

Wanny dapat Tawaran Ke SMK Agama Yan..Macamana Ni?


Peace be upon you!

Atau

Assalamualaikum readers yang baik!

Ada citer sikit arini!Petang tadi ada posmen datang kat umah wanny.

Suspens giler waktu pegang surat tu..yalah ada tulisan ala2 arab/agama sikit..

ungatkan ada wat salah ke apa ke.. rupanya lepas koyak sampul tu wanny terkejut tengok isi surat ni..

Mai tengok surat apa?Surat layang ke?khiiikss...


klik untuk tumbesaran drastik!


Macammana nih?Adui...pening lah..

memang taksangklah wanny dapat tawarran ke SMK Agama pulak tu!Sedangkan result pmr wanny just 7A2B saja..

SMKAY tu memang tererlah kalau korang taktau lagi~Ranking diorang memang high!Tu yang jadi takut nak melangkah ke sana..huhu..takut tak boleh menyesuaikan diri..

sekarang ni wanny study kat sekolah biasa2 saja..SMKCT or SMK che tom...not tombak okey!

Sekolah asrama harian biasa saja..but wanny not budak oztel~budak luar`

Apa pendapat readers sekalian?Patut pi atau tidak?

Pulak tu,,tarikh daftar dia 12.2.12 ni..lagi 5 hari je..

Sempat ke nak uruskan hal2 pertukaran sekolah ekk?

Sijil berhenti sekolah..peka...dllll

Rasanya tak sempat...

Ya Allah!Hatiku aku berbelah bahagi!Keliru dengan tawaran ini`

Apakah kerna aku tak sanggup tinggalkan parent aku?Sorry to say..wanny bukan anak manja okey walaupun wanny ni anak bongsu!

Lagipun jauh tu;;sungai petani ke Yan..aissshh...jauh!

p/s:Wanny sedih nak tinggalkan sekolah wanny,kawan2 dan paling sedih,,nak tinggalkan cikgu tu..Banyak kenangan.Tapi banyak jugak yang taksuka tengok wani kat sek, ni..jahatkah wanny ni?Huhu..


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

4 00 orang setuju:

Siti Nur Aisyah said...

Apa yang terbaik la untuk sys,kalau saya saya terima je :)

Lynn Damya said...

wanny, congratez ! pergilah, result dh ok dh tu, mmg lah dapt, pergilah~ (n_n) hihi, kan dh rezeki kamu tu...all the best !

mimey eidah (owner fida story) said...

better p je sk tu,mgkn byk pluang baik kat sne

Razil Tahir said...

Tahniah!! XD
Go! GO! Go!
Buatlah istikharah!! XD
Good Luck,okay?
n congratz for the cool result too... XD

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani