DEYAWANNY Deyawanny.: Pupel Liyana Mega Giveaway

Friday, 3 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway


(!As-salam!)

Apa khabar?lamanya x update blog ni..haha?Lama?

Mana ada,,,baru beberapa hari je kan?kan?

Sibuk sikit nak menelaah ADD MATH..huhu..naik form 4 ni memang susah sikit.

kejutan budaya matapelajaran katakan..haha..ada ke ayat tu dlm DBP?

apa2 jelah...Tujuan utama entry ni pasal Giveaway ni..hebat oiihh!

hadiah dia meletup banget,,*ala indon ckit

Blog dia masyallah memang cantik:)Tak bohong!Dan juga Tak Bodek Okey!
Maybe sebab wanny minat purple dan pink kot..hehe

No let see her banner..soo cute.

*KLIK THE BANNER TO JOIN*

.Semua syarat yang dituntut oleh Pupel sudah saya laksanakn..ecece..heee

Kalau tak percaya dengan saya,tuan hamba boleh check.

Semua sponsor sudah saya like/follow..

senarai penaja:


Wanny nak tag semua yang sedang terganga baca post ni..hee..!Join tau!


semua dah dilaksanakan dengan baik..lepas ni nak gi letak url ni kat blog pupel plak...

p/s:Banner Blog Pupel yang comei tu wanny kidnap letak di sidebar wani..heee:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 00 orang setuju:

Patrick Star said...
This comment has been removed by the author.
Patrick Star said...
This comment has been removed by the author.
Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

Pupel Liyana said...

Salam, pupel datang check entri url. Gud luck :)

Iena Eliena said...

singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani