DEYAWANNY Deyawanny.: 1st Queen Typo Giveaway 2014

Tuesday, 11 March 2014

1st Queen Typo Giveaway 2014


1st Queen Typo Giveaway 2014 

BERIKAN KATA SEMANGAT ATAU UCAPAN SELAMAT ?


Blogger Anis ni kalau tengok di ABOUT ME dia..berumur 18 tahun.berpunya atau tak..tak tahulah..segak orangnya..Kalau nak masuk minang ke merisik ke tanya tuan badan ye..haha..

Ucapan ? Hemm..tak tahulah nak kata apa..just want to say..good luck in your life ,ukhti ! Wani pun nak hampir berusia 18 tahun..haha..tapi baru 17 tahun berapa bulan entah..sbb birthdate wani 15/5/1996..HARI BELIA NEGARA tuuu..haha..ok..back to the topic,semoga awk berjaya dunia dan akhirat,dimurahi rezeki dan sentiasa tabah menhadapi segala ujianNya..Amin....Doakan wani sama..hehe..dapat 11 A+ nanti..

Lagi 10 hari camtu dah dapat result SPM ni..huhu..

OK..lah..tatata 





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani