DEYAWANNY Deyawanny.: Debaran Keputusan SPM 2013

Saturday, 15 March 2014

Debaran Keputusan SPM 2013

Assalamulaikum semua . Dalam duk baca ni  mesti ada antar reader ni kawan wani kan ? Classmate wani tengah skodeng blog ni ye .. Hurmmm..

Lama gak tak update blog ni dengan curahan hatiku * ecewahh

Sejak wani tamat exam BAHASA ARAB TINGGI ( BAT ) tetiba belakangan ni kerap fikir tentang kenangan waktu time - time kat sekolah..kira throwbacklah..Alaa..rindunya nak buli budak tu..*kaki buli antarabangsa*..Perang mulut dengan mamat-mamat yang berani kacau-kacau aku..Haha..kelakalah bila fikirkan.


Padahal dalam duk perang mulut tu sebenarnya wani agak takut sebab based on my friends said budak tu pernah balas balik org yang pernah cari pasal dengan dia dulu..Dia bagi terbalik meja kmudiian gantung beg budak pompuan tu kat koridor pintu kelas. Haha.

" Eh kau tak takut ke nanti dia buat ko cam tu "
" Haha.. Lantaklah..Dia terbaik meja aku siap dia.. aku lenyek dengan cili . DIa ingat selama ni aku senyap je time dia kata kat aku tanda aku takut ke ?"
haha * maaf ada tokok tambah*

Entahlah bukan apa geram sgt dengan dia tu..dahlah laki suka mengomel pulak pasal aku..buat macam telinga aku ni pekak aka tuli dengan dia * maaf kasar sikit*

Bajet laki hot stuff konon * Cehh ! Haha.. Almak sorrylah..terlanjur kata pulak..kang tak pasal-pasal mamat tu baca blog aku pastu nanti aku kena serang pulak nanti time ambik result..Haha.naya aku*

Rindu time study sama-sama dengan kawan , especially for my bestie :) Khalidah dan Syasya.. Dua org budak comel dan pandai ini sering menemani aku dan melayani kerenah aku yg over ni .

Study sampai lewat malam ..org omputih kata BURN THE MIDNIGHT OIL kan ? ..Sampai kul 2-3 pagi..Perghhh ! Hebat arr ! Pernah sekali ingatkan nak tidur kat bilik study je sebab banyak lagi belom study untuk exam..kawan aku sorang tu dah tido.

.tinggal aku je..dok buka buku.tetiba aku rasa tak sedap hati..senyap je.

.hehe..aku pun gerak kawan aku tu ajak tidur kat atas walaupun masa tu dah kul 3 pagi kot.
.Normally aku bangkit kul 4.30-5.30 pagi untuk bersiap ke sekolah.

 Setelah penat bersusah payah, semoga akku dan kawan-kawan aku diberikan keputusan yang terbaik dan cemerlang agar dapat memajukan diri,bangsa,agama,dan negara kita. Amin....

Tanggal 20.03.2014 ni tarikh di mana semua candidate SPM akan merasa sakit perut,cirit birit ,muntah ,pengsan,gila dll. Jika anda mengalami simptom-simptom berikut pada tarikh tersebut sila kunjung ke KLINIK SPM 13 .. Rawatan selanjutnya akan diambil ke atas anda. Harap maklum.

P/s : Doakan kejayaan wani dan rakan-rakan  supaya dapat 11 A + dalam SPM 2013 ni tau..Amin yarabbal alamin...


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

Cik Anis said...

insyaallah mesti keputusan kamu nnt bagus.. ^_^

Miss Xyz said...

All the best okay! Ouh akak ambik BA jugak eh, In Sha Allah, akak pun rajin belajar nmpknya.

Nur Sharwani said...

@ Cik Anis

Amin....hihi

@Miss Xyz

Tq :) hihi nak berjaya mesti kena rajin ..* bajetnya*

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani