DEYAWANNY Deyawanny.: GA Mac 2014 by Emas Putih

Friday, 7 March 2014

GA Mac 2014 by Emas Putih

GA Mac 2014 by Emas Putih

JOM JOIN ? 

COUNTDOWN RESULT SPM : 13 DAYS LEFT

Cah kot hadiah dia..lumayanlah..siapa nak kasi RM50 sedebok cmtu kan ?

Aku pernah dah dapat CASH RM100 haha..dari GIVEAWAY NILE--promot sikit
Superbb..haha


EMAS PUTIH : Saya takde instagram..jadi takleh follow. :)


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

6 00 orang setuju:

Mieza Jhaa K said...

Good luck :)
http://cinta25hb.blogspot.com/

Inlove -wanda said...

Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/awesome-giveaway-by-fatindiana.html

Azney Shamsuddin said...

assalam
datang singgah dari GA yang sama :)
http://www.azneyshamsuddin.com/2014/03/GAMac2014byEmasPutih.html

pssst ada monopod murah kat sini :)
http://www.azneyshamsuddin.com/2014/03/monopod-murah-murah.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... boleh la nanti join segmen yg ayu buat...tq ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html

SSurianah Yana said...

Salam..GA hari ini (22 Mac) by AA > hadiah blouse, bag ,shawl dll
http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/03/1-simple-giveaway-by-aa.html

Kiki Piano said...

Blogwalking here .
Jemput join ^__^

http://vidolaaa.blogspot.com/2014/03/elvee-exclusive-closet-giveaway.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani