DEYAWANNY Deyawanny.: Minat seseorang ?

Friday, 27 December 2013

Minat seseorang ?



Assalamulaikum.

Pernah tak korang minat someone ?

Tak kiralah waktu time primary or secondary school..apa korang buat ?

Minta kapel ? Luahkan perasaan ? Haha.biar betul? melamar dia?

Aishhh..merepek saja kan wani ni..ish..ishh...ish...

Sebenarnya tak salah pun kalau kita nak minat dia..itukan satu anugerah perasaan cinta kepada makhluk yang diberikan Allah ?

Indah kan?

Tapi yang jadi tak indah..busuk hapreng ni apabila ada sesetengah kita ni yang bertindak *gelojoh

Haha..apa maksudnya ?

Yelah mintak kapel.

"Awak..awak..kita suka awk dari pandang pertama lagi..jom kapel"
"Oohh..pandang pertama jelah maksudnya ?"

Ceh ! Ayat romantis gila kan ? Bajet mat handsome ke tuh?

Romeo adalah.

Wani pun pernah jugak.Satgi adalah kawan-kawan wani yang terbaca ni tergelak depan komputer tu..

Dengan siapa ? 0ooh secret :)

Apa yang pasti..wani tak boleh bagitau siapa dia sebab belum pasti lagi dia jodoh wani dan imam wani.

Ecece..bajet tak ? Apa ingat aku tak reti bajet ke?

Halahai....melawak saja..

#Apapun takpayahlah nak kapel mangle sangat ye ! Belajar je !Kalau minat ,jgn bagitau sesiapa..boleh undang fitnah ye !

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

Cik Anis said...

perasaan tu normal sebenrnya..Cik Anis sendiri pun pernah rase..hehe..malu pun ada..tp pe2 pun kita kena pandai kawal perasaan and fikir baik buruknya hehe

Noratiqah Adib said...

Betul tu. Nak couple sangat, kawin jelah terus. :) eheh.

Nur Sharwani said...

@ CIK Anis
betul tu tambah lagi bg yg masih study kan :)

@Atiqah

Tulah pasal..kawin muda..sweet gitu :)

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani