DEYAWANNY Deyawanny.: Review Wajah baru DJH 2014

Tuesday, 31 December 2013

Review Wajah baru DJH 2014


Al-maklum semua esok dengan rasminya....

TAHUN BARU !

bersamaan dengan 1/1/14,Rabu,

So of course any of you ada cita atau azam 2014  yang akan menjelma beberapa jam saja lagi .

Apa yang cuba wani samppaikan ialah Hijrah / Berubah.

Kalau dulu kita jahat sekarang berazam lah supaya tahun 2014 akan menjadikan diri kita lebih baik daripada sebelumnya.

Berleter panjang pun tak guna sebab MOTIF ENTRY ini adalah ingin review wajah Jejaka Hangat .

Eh silap..bukan tuannya ye...blognya.

DIARI JEJAKA HANGAT (DJH)





Meletops tak dia punya header. Simple but cute haha like the owner.

Just kidding malam-malam begini.

Mari kita tengok apa kata DJH .


Buat satu entry REVIEW tentang wajah baru DJH 2014 ini.Dalam entry itu anda bolehlah nak kutuk DJH + nak puji DJH + nak komen pasal DJH...
Entry yg paling kreatif akan diberi hadiah 


itu dia..nampak ? Dia bagi kita kutuk weh..siapa taknak...haha annoying !

Siap kau aku bagi cabai Thai punya ! Pedas siot !


-
-
-
-
-
-
-
-

Komen Wani  yang baru setahun jagung ni kalau sudi tengoklah.*memang kena juga tengok

Blog baru DJH 2014 ni memang meletops ! Gempak gitu ! Bukannya nak bodek ye ! But seriously wani kata memang superb and most superbbbb is I LIKE RED ! Haha. Widget-widget tak serabut..memang menang awards kalau macam ini. Memang tabik spring lah kat senior kita ni..suka sangat tengok blog dia.Especially tulah blog kemas.:) Keep it up .Love it !

Kutukan taknak ke ?

Haha.buat masa sekarang blog DJH tak layak dikutuk lagi oleh saya. ecece..bajet tak ?
Nanti kalau nak kutuk,wani edit lain okeyh ? Haha.Banyak betul karenah aku ni. Sorry kalau sengal ~

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani