DEYAWANNY Deyawanny.: Awas!Blogger Sombong!

Wednesday, 7 December 2011

Awas!Blogger Sombong!


Suka tak tengok orang hidung tinggi?Suka tak?Hensem kan?

Tapi tu idung mat salleh.Ni nak cerita pasal sorang pompuan ni hidung tinggi!Bukan hidung dia yang tinggi kemuncak tu..(hidung pun penyek)kuang..kuang...

Sebelum tu:Peminat KPOP harap bawa menguca bnyak2,...bersabar ya..

Tau tak dia gelar diri dia apa??Budak Gigi Rabbit..

hahaa..tergelak wanny dengar waktu jenguk blog dia:)Serius lorh!
Gigi rabbit anggora aku kat rumah tu lagi cun..comey sesangat!

Ni tagline blog dia:

Don't hate me cause I'm beautiful than you okayy !

perhhhhhh!aku bukan hate sebab kau cantik tapi sebab your attitude larh.sepatutnya buat camni:

Don;t hate me cause my attitude.

tu baru betul kan??Tak sangka aku ada jugak orang macam ni..bukanya apa..wanny x suka atau pantang tengok orang hidung tinggi.rasa nak jentik bagi jatuh,(tapi dia hidung penyek nak wat camne)

hahaha..btw,wanny dapat atu pasal info ni dari ZAFIRAH dari fb.Tgok dari wall post dia.tertarik nak tengok gigi arnab tu,,

Bagi peminat k.pop harap bersabar dan minum air zam2 banyak2..takut satgi meletus gunung berapi korang..

sebab salah satu entry dia ada citer sal kpop;;entah pape dia bebel..aku pun x faham..bnyk orang komen kat entry dia cuba tengok jap gi

Ni blog dia===>Saya Budak Gigi Rabbit


Nota buku lali-----Jom tengok Konsert Yuna!14 Disember ini!Cepat!













Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

aina mysarah said...

yesz.. sangat perasan cantik. mengutuk K-pop pulak tuh! tak suke pon, dudoklah jaoh-II!! geramm!

Ku Azhar said...

erm? jgn gaduh2 :) hehehehe

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani