DEYAWANNY Deyawanny.: Konsert Yunalis Kembali menggegar 14 Dec ini!!

Wednesday, 7 December 2011

Konsert Yunalis Kembali menggegar 14 Dec ini!!


Sapa minat YUNALIS ZARAI!???

Tak kenal??alaaa yang pakai tudung tu sambil pegang gitar akustik dia tu...hah yang tulah YUNA aka YUNALIS ZARAI

Cantikkan??Suara laa...kuang3x...but muka dia pun cantik:)manis sahaja.

Eh...dah lari dari tajuk utama pulak.Dengar2 14 dicember ni ada konsert yuna

Siapa nak pi??Jom kasi gegar bersama Yuna??Haha..gegar ke??Pelan jepun..nak gegar apa kan??Lainlah search..bergoncang KL...

nak tempah tiket Yuna tu kena cepat2 takut tak sempat..habis or sesak pulak kan??

Ni ada caranya:

Tempah tiket konsert yunalis zarai di sini dengan mudah--->SINI

Nota buku lali:Klik sini kalau nak  UMOBILE SINI!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani