DEYAWANNY Deyawanny.: Freebies Doodle FREEHAIR Part 2

Thursday, 22 December 2011

Freebies Doodle FREEHAIR Part 2

 
Assalammualaikum semua!!Kali ni wanny jadi baik hati sebab semalam dapat 7A2B..xpelah kan?
Walaupun wanny xdapat 9A's wanny bersyukur dpat 7A bukan senang tau..hehe

Kalau tak mak wanny nak hadiahkan wanny benda lain tapi...

wanny kata nak "coklat cadburry dahlah..yummy..sedap..."

[astu kitorang pun belilah yang roasted almond punyer!Sedap!!

hehe..oklah berbalik kepada topik!

FREEBIES DOODLE FREEHAIR Part 2

Ni semua wanny buat sendiri okey!Don't laugh at me..i;m still learning..

Taulah korang tu dah PRO.....PROSAK!haha..kidding je..jangan marah!!


Huhu!!Huduh kan?ada ke orang nak?haha..Kalau nak.lah gtau ye!Bukan apa nak tengok perkembangan. 


Okey!Thanks!


CHECK THIS ENTRY!!











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

3 00 orang setuju:

Hypo Chan said...

thniah ye,.oklah tu,janji masih cemerlang..nmpak comel doodle ni ..hehhee

follow sini

diyana mn said...

hehehe..ok dh tuee..cmne yea nk buat mata doodle cm2???

gadisbibirseksi said...

awk di tag sila tinggalkan komen di komen blog ryn http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2011/12/peraduan-blog-cun-dan-tercantik.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani