DEYAWANNY Deyawanny.: Mengenali Churp-Churp Si Pembawa Duit Poket

Thursday, 8 December 2011

Mengenali Churp-Churp Si Pembawa Duit Poket


hahaha.lawak kan dengar tajuk kat atas??pembawa duit poket!Memang betul apa.

Jom kita berkenalann dengan churp2

Apa itu Churp-churp?
-Churp-churp adalah satu syarikat pengiklanan yang memerlukan bantuan kita untuk sebarkan iklan semasa diorang ke serata tempat..huhu,,nak femes la tu..ishh..sorry Mr.Churp!!hehe.Korang sebagai  anak buah churp-churp kenalah promote diorang punya iklan!Senang jerr.

Macamana nak sebar iklan Churp-Churp ea?


Selagi kamu seorang kaki social di alam maya selagi itulah kamu boleh promote iklan diorang tu..Tak kira lah sebar melaui blog ke twitter ke facebook ke ataupun melaui emel...macam-macam cara disediakan..Lagi banyak sharing banyaklah duitnya!

Saya Tolong promote Iklan diorang?Dapat Duit tak?

-Or course dapatlah dear!Penat berusaha mestilah ada  hasilnya right?So,kenalah berusaha tak kira di mana jua..huhu..banayk promote banyaklah RMnya!!!Ada setengah iklan rm0.20/0.40 per klik..kan banyak tu..kalau 10 orang dah rm2 ye taK??

Saya Share Banyak kali nanti kena SPAM tak?

Tak!Churp-churp beri kemudahan iklan kat korang!
Bapa banyak korang iklan pun takpe Tak dikira spamming!Diorang n kan baik hati!!

Bila boleh Keluar DUit?
Amboi..cepat jerr tanya ye!!Bila duit korang di churp-churp sudah RM100.00..

Diorang Bagi Duit kat Kita Guna APa?
Kalau tak silap wanny guna cek/bank in kot..selalunya diorang akan hantar cek kat umah..

Nak Daftar?
Mai klik sini..tak kena duit apa2 pun..sesen pun tak..Daftar je yang mana perlu * yang lain boleh tukar nanti
 
.
KLIK SINI UNTUK DAFTAR CHURP


Jom Jadi Sihat!!!
Awas!kemalangan Di sini!
FREE ipad untuk 10 orang sahaja!!!







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani