DEYAWANNY Deyawanny.: Blog Pilihan Wanny Minggu Ini

Wednesday, 7 December 2011

Blog Pilihan Wanny Minggu Ini


Waaah!!Nampak tajuk kat atas tu? "BLOG PILIHAN WANI MINGGU INI"

Siapa yer??Bertuahnya diorang!Kuang3x!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-

tadddddddddddddddaaaaaaaaaa

1.Sufiana Ramli

amacam kiutkan?
Kenapa wanny review blog sufiana?Sebab dia telah sewa tapak sewa iklan blog di blog wani rm5/sebulan..dapatlah review 3 kali dari wani.Blog dia pun cantik:)Warna nya beza dari blogger malaysia sekarang.Memang berbeza but cantik.Sila klik gambar di atas untuk ke blog dia.



2.Adiba.
Sorry sanagat2 sebab akk terdelete punya printsvreen dik.But,,i'm still promot ur blog!
Come visit this girl.Dia menang segemn bijak teki bersama wani aritu.Nilah hadiahnya.Jom lawat.Dia masih baru:)


3.Ekjozbuloh


Blog dia tema blue.Wanny kenal dia pun melaui segmen lulu pages.Dapat up follower,Blog dia baru follower 2o lebih cmtulah..sekarang taktaula..btw,kalau korang sudi folow lah blog dia.tolonglah sesama blogger yerr.

Dah baca yer?Macamana?Kommnelah sikit.Nak kena review oleh wani?

Mai Klik sini!

Dah klik??Baru tulis kat bawah kata nak review or etc...

Nota buku lali:Wanny ada blog baru::http://budaxfeninx.blogspot.com/ Harap Folo lau sudi!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

Ah Long said...

nice nak gak . haha

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani