DEYAWANNY Deyawanny.: Patutkah Aku Berhenti Berblogging?Aku Dibenci Blogger?

Sunday, 18 December 2011

Patutkah Aku Berhenti Berblogging?Aku Dibenci Blogger?

Assalamualaikum rakan blogger!

Harini xde mood plak nak menaip keyboard ni.Sriius.wani rasa sedih sesangat.Tau kenapa?ceritanya agak menyakitkan hati.

Taktaulah plak dalam berblogging ni banyak cabarannya.Patutkah wani stop from  berblogging ye?Tolonglah jawab:(

Macamni cerita dia.

Ada sorang gadis ni nama dia R.Korang tahu kan wani sedang jadi business woman?

Wanny pun de jual cute brooch.Benda nilah yang cipta masalah antara wani dan R.

Dia kata wanny tiru dia.Betulkah?Terkejut wanny baca statement dia.Kenapa dalam banyak2 orang dia tuduh wanny?Jahat sangatkah wanny ni?

Jahat ke?huhu.Korang tahu kan banyak orang jual benda ni?Cuba search kat google.Semua ada kan?

Wannny pergilah class craft.Kebetulan ckgu tu duk dkat je dgn rumah wani.So,bila lapang wanny gilah rumah dia nk beljar craft.Tapi......

dia kata wanny ni PENIPU aka PENIRU

serius sekarang ni pun wanny baru je lepas habis nangis.Wanny memang mudah kecik hati..

Puas wanny mintak maaf kat dia walaupun wanny tau wani x salah.Tapi dia....

asyik dan terus menuduh wani ni..

WANNY NI JAHAT KE!!!

kalau jahatlah wanni ni lebih baik wanny berhenti blogging..

Lepastu,dia cakap dia nak report pasal aku kat blogger lain.

Apa kaitan dengan blog plak?huhu.Kesian kat blog wanny.Mesti  lepas ni nama baik blog wanny jadi buruk!

Korang x payah larr tengok blog ni ye.Suatu hari,dia akn jadi femes sbb apa??

WANNY NI KAN PENIPU!!!!!!!

Dia sampai camtu ugut wanny?Tolonglah!Jangan kaitkan blog ni dengan apa2.

WANNY SAYANG SANGAT BLOG NI!

Janganlah korang apa2kan dia.

Okeylah malas nak menaip lagi.Semoga korang tak jadi cm aku.

SEORANG PENIPU!

nota terakhir:Cerita ni bukan rekaan semata2.Cerita ini adlah benar dan sahih.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

5 00 orang setuju:

Siti Nur Aisyah said...

sabarlah wanny dear.wanny jangan delete blog ni.blog ni cantik dan banyak kenangan untuk wanny kan?

Schaza said...

sabar je la wani..
mmng macam2 dugaan dkt dunia ni...
lau wani syg blog ni wani jgn tngglkn...

blog wani dah la cantik
biasa la adat beniaga dia x untng sbb 2 dia jd cam 2 kot sabar yee...

Qil_H0shi said...

sabarlah.,beselah berniage bnyk cbrn.,org laen lg ter0k.,siap kene cemuh.,bukan sng nx bjaye.,sabar k.,

Wanny said...

Tq @ aishah,Scha,Qil H0shi
Memang wani dh lama bersabar.huhu.Yang paling tak boleh nak sabar nnt bila blogger tu sebar kat blogger lain.Taktaulah apa nak jadi..Mesti rmai org benci wani.Rasanya lepasni wani nak privatekan blog ni.

Razil Tahir said...

sabar la wanny...
R tue perempuan kan? bukan Razil kan?
Go on jer blogging...
people should know to judge...
sabar okey?

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani