DEYAWANNY Deyawanny.: SEGMEN:Jom Bijak Teki Bersama Wanny

Saturday, 3 December 2011

SEGMEN:Jom Bijak Teki Bersama Wanny

Haloo hah semua!!Dah 2 hari tak update blog pink ni.hehe..sakitla..muntah2..keracunan makanan.So harini okeylah sikit.lol!

Kali ni wanny buat segmen teka-teki:JOM BIJAK TEKI BERSAMA WANNY

Senang jerr..takpayah arr wat entry:)Just bagi jawapan anda di komen kat entry ini.Kalau betul wanny akn gitau.

Segmen ini akan berlansung setiap kali wanny on9.kiranya,kalau wanny on9 wanny akn buat segmen teka2 nih:)

Ni soalannya:

1.Gunung apa yang paling kukuh?

-Bagi jawapan di komen di bawah post ni-


Nota kaki:Siapa yang berjaya dapat jawapanya akan direview blog nya oleh saya.pada entry akan datang:P

(dapatlah korang upkan follower)


Okey masa menjawab mula!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani