DEYAWANNY Deyawanny.: Kenapa Follower Di Blog Saya Hilang?

Thursday, 8 December 2011

Kenapa Follower Di Blog Saya Hilang?

Kenapa ea??Huhu..biasa jer tu.;;tapi mungkin ada beberapa  sebab larh..mungkin..

Tau kenapa follower di blog korang hilang?Jangan gelabah cik adik,cik abg,cik kakak!!

Tu semua sementara jer..Dulu pun pernah terjadi..

Bagi pendapat wanny lah ada jugak bbrapa sebab punca follower korang hilang.Nak tahu??Klik SIni DUlu

1.Guna Kod FRIEND GOOGLE CONECT
kalau korang guna widget ni sebagai follower memanglah x appear follower korang!Alaa..yang guna koding tu.;..mujur wanny tak guna..tualah..sapa suruh gatal guna..dah ada yang sedia di blogspot tu tapi nak yang lain jugak..rasalah impaknya skang!kuang2x...hehehe..jangan marah ye~gurau~btw,,nanti okey balik..jangan risau.Diorang tengah upgrade kowt.Bisalah benda free blogspot menstilah kena banyak sabar kan?

2.Welcome Image(just click to enter)
Sapa letak benda tuyh??Angkat ketiak!auuuwww..baunya..hehe..Memang comenl letak tu tapi dia kasi masalah kat kita nanti.Masalah?Masalah apa?Follower kita akn HILANG!!ya!Hilang!Tapi sekejap jelah..Nak bagi nampak balik?Just Right clik--->Refresh/Reload...nanti okeylah..kalau x okey..refresh jugak!Sampai keluar..haha(gelak jahat)

Tu je kot masalahnya..Ni entry ni dibuat sebab ramai sangat orang tanya kat FB..Kecoh abisss..Rimas tengok..

Ni lagi satu:Follower hilang pun nak kecoh atau hairan..rilekslah..awat korang akan hilang mood ke kalau xde follower?Memang follower tu penting tapi isi blog korang lagi penting.Kalau xde follower atau follower ciput bukan bermaksud blog dia x femes atau tak laku..Mana tau di sebalik tu ada ramai orang suka baca/update apa pasal blog dia..huaaa secret admire lah tu..Jangan menulis kalau sekadar nak femes or nak paksa orang folo blog kita.JADILAH FOLLOWER SEJATI//itu yang wanny suker sangat.Sapalah agaknya?Rasa nak bagi hadiah misteri pulak:)Tapi apakan daya..blog wanny ni x de secret admire cam korang..huhu..HATERS adalah..sedihnye..

Sekarang terjawab kan masalah korang?KLIK SINI kalau nak balasa ucapan Terima Kasih kat wani

Sayang korang.Komenlah sikit kalau nak tnya.atau apa jerr

Nota buku lali: JOm ke Konsert Yuna

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

Onitsuka_hana said...

mcm da yang hilang.tapi tah xperasan.hehe

haffizmohdnoor said...

oh baru tau..thanks for info :D

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani