DEYAWANNY Deyawanny.: Freebies Heder Part 2

Monday, 5 December 2011

Freebies Heder Part 2

As-salam rakan blogger yang hensem dan jelita;)

Amboi..kembang kuncup hidung tuy..hehe

Ni wanny ada wat freebies simple header untuk blogger..blogger baru jerla..

Kalau nak lawa n design sendiri yg ada muka korunk tu boleh tempah kat wani.promosi:)

Heder saja-rm3
Heder+doodle-rm5

Ni adalah freebiesnya:::::







Tudiaaa..wahhh..kuang-kuang....

Kalau nakk komen di bawah bukanya apa..nak jenguk/jejak blog korang gak:)

Kalau nak ambik wat freebies pliss credit to me.kalau guna sndri tlog gtau di kome;)\
TQ

*kalau nak tempah apa cam menutab,welcome image,cursor,heder,bner animate atau apa je leh contact me di

Facebook.-->Nur Sharwani Ilias.

I'll will start make after you make a payment.

TQ


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

CUCUTOYIB said...

Aww ! Comel nyee ! (;

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani