DEYAWANNY Deyawanny.: Candidate SPM 2013:)

Monday, 10 December 2012

Candidate SPM 2013:)

 
 
Korunks !
 
Wani nak bagitau ni wani adalah candidate SPM 2013:)
 
Batch kami kena WAJIBAL GHUNNAH LULUS sejarah...
 
Haha.wani okey je tahu sebab apa? Sebab wani suka sangat-sangat sejarah and lagi satu FIZIK:)
 
kadang-kadang terasa awat malang entah nasib batch kami..ada itu ini..ubah itu ini..wajib itu ini..naik pusing kepala kamy semua:)Paling takpuas hati yg PLKN..
 
 Jadi start tahun 2013 wani tak berapa aktif berblog or berface dengan book maya*facebook
Korunk kena faham ye ! Nanti blog ni akan dihuni oleh labah2 yg gemar membuat sarang*apa ko merapu
Okey back to the topic!
Wani sebenarnya nak korang DOAKAN kejayaan wani SPM nanti,boleh?Mana tahu,doa korang dimakbulkan..hee:)
Doakan supaya wani dpt jawab exam n dapat result excellent 11 A+ !
Boleh belanja korang:)Tak bohong !DIkira nazar ni !
Jadi,bagi sesiapa yg nak cakap apa ke cakap lepas SPM..muntahkan time tu:P
Ada orang deactive kan FB..wani?Hurmsm..masih aktif just ownernya yg tak aktif:)
Startslah my journey !
Skang pun dah menyibukkan diri pi tuisyen sana sini...buat keje addmath..latih tubi..
Buka sekolah nanti mulalah seminar itu ini...macam org gila dibuatnya..
Takut pun ada nk SPM:) Masa PMR pun dah kecut perut..kempis lubang hidung ..hee:D
Spm??Aii..jangan pengsan sudah ! ! Risau sebenarnya !
Nak tahu satu rahsia?Lepas SPM nnti wani masih taktahu nak sambungbelajar ting. 6 or diplome kat Uni/poli:)
Ada ke patut ? Ishh..ish...apa nak jadi budak ni kan?
Okey..setakat tu saja:)

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

2 00 orang setuju:

♕tashyra said...

sama lah kita,SPM candidates 2013!
Good luck :)

LIZA said...

saya pun SPM jugak tahun depan.. mcm tak ready lg ni.. bnyk lg yg kene prepare...

http://sitihajarlizaibrahim.blogspot.com/ follow me .. :D

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani