DEYAWANNY Deyawanny.: Ikut Trend OR Update ?

Saturday, 15 December 2012

Ikut Trend OR Update ?

 
 
Assalamualaikum ! 
 
Topi harini pasal Ikut Trend OR update ! Apa tu?
 
Eleh pura-pura taktau boleh ! Ingat kita ni buadak-budak ke senan tipu hah?
 
Eleh korang jenis macamana? Ikut Trend ?
 
Taklah..mana ada..it;s my trend okeyh !
 
Haha yeke ! Tak percaya bila mak korang ajak shopping..dah nak keluarr rumah cuba tengok dari hujung rambut sampai hujung kaki anda:)
 
Trend kan? Dengan hrambutnya panjang mengurai rebonding..baju ketat macam psang tunggu nk jatuh..kasutnya  sampai 3 inci..seluarnya mak aii ! Legging ! Fuh !  Mekap? Eye Shadow?Blusshing? Bulu mata fake?? 
Kucing jantan kalau  tengok pengsan tengah jalan...takpasal kena penyek:) haha.
Bagi yg  berhijab?
Ingat korang takde problem ke?
Dengan shawlnya yg belit-belit smpai tercekik tulang ikan..dah pulak tu tayang perhiasan dia..singkat sangat shawlnya.Kalau dah tahu teringin kempunan nak pakai shawl pakai yg labuh n lebar macam yg ada kat rumah wani.Tapi wani takpernah pakai keluar rumah.Just pakai time saudara mai rumah !
Malu !Bukan nak menggedik ye ! Serious ! Dah lah shawl singkat,baju pulak ketat lengan pendek ,
Pulak ti aishh..dia boleh pakai legging ! Taulah betis n kaki dia tirus ! Takde lemak !
 
 
Lepastu upload kat FB gambar korang yg meletu tu ! Mengharap koment dari teman facebookers mu !
Comelnya ! Like that? What if a men say it to you ? Kembang kempis hidungpenyek tu ! hee:D..Memang korang semua cantik but tak manislah..Nanti lainlah pulak hukumnya !
 
 
 
 
 Itulah legging ! Tak update betol lah !
 
Maklumlah nak kasitau Adam kat luar bahawa My leg's are rthe most beautiful !macam tu ke?
 
Rasa macam malu sangat bila i supermarket tgok org cina melihat bangsa kita macam tu:)
 
Kalau nk sangat pakai legging jgnlah pakai sekali tudung ! Seriously akn memalukn diri serta agama dan bangsa !
 
Tak Marah pun just geram +kecewa !
 
Well,wani bukanlah baik sangat !Jahat jauh sekali ! Nakal? Mungkin ! But at least i'm tring to do better !
 
Bagi yg mengenali atau tidak diri ini.
 
Harap maafkan kesilapan saya dalam menegur anda secara lansung atau tidak ! Atau terasa ! tapi,saya buat itu kerana kasihkan saudara saya ! Saya takmahu melihat umat Islam paling ramai dalam neraka bbnding syurga !You Are My Brother !
 
p/s:Maaf sya just ambik gmbar dari Mr.Google !
 

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

Nurmujahidah Ismail said...

sangat2 tak suka tengok girlz pakai legging. rasa macam tak pape. grrr

www.mujadafewa.my/

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani