DEYAWANNY Deyawanny.: Oh Maggie ! I Admire You Forever !

Friday, 21 December 2012

Oh Maggie ! I Admire You Forever !

 
 
Assalamulaikum !
 
Update lagi ! Kalini nak update pasalMAGGI..atau lebih baku Mi Segera.
 
ATau INSTANT MAGGIE

pernah makan tak?

Jujur orang yg study kat universiti tu mesti pernah amalkan MAGGI sebagai makanan ruji kan?

Maklumlah kekangan   masa kan ! Dengan mengidamnya kan kan !

Maggi ni memang sedap! Perghhh ! Sekali ngap terangkat duk atas awan !

Okey,.Wani kan duk hostel..memang parah arr maggie ni time nak exam ..

Entahlah aneh kan?Nak dekat exam mula lah jadi  HANTU MAGGIE malam-malam.

Pergi kat water cooler ambik air panas bubuh dalam tupperware makan tepi katil..haha

still don't forget about it forever ~

Tambahan lagi,tahun depan wani akan ambil SPM...

Memang wani akui memang time tu lah hantu tu masuk dalam badan meronta mahu MAGGIE*ko merapu apani*

Tapi,,wani tahan macam nak meletup tengok kengkawan ajak makan..haha..Baunya 1 Hurmmms..

Tak terhingga..tertusuk hidungku! Yang peliknya, orang ramai dah tahu maggie ni JAHAT tapi masih nak terhegehkannya kan?

Kenapa wani kata JAHAT? Sebab dia mengandungi bahan-bahan yg boleh rosakkan saraf kita !

Pernah dengar tak orang kata.
 
"Tak elok makan maggie banyak sangat nanti otak ko jadi lembab"


Kan??Memang diakui kebenarn !

Ada sesetengah orang makbapa diornag takbagi anak dia makan MAGGIE..sampai anak dia tak kenal rupa mi maggie..haha

tapi memang ada..TAHNIAH ! Anda adalah seorang yg bijak !


Maggie ni kalau search kat uncle google pun takde kebaikannya! Cayalah !..Mari wani nak bagitau KEBAIKAN MAGGIE
ialah
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
-
apa dia?
-
-

-
-
-
-
-
-
_
_
_

kejap..tengah pikir
-
-
-
-
-
-
-
-apa erk?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-Hurmsss
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
cepatlah..apa dia?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-lagi sikit je lagi
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
---
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-tadaaaa
-
-
-




ialah
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-

1.Mampu membuatkan hati korang rasa bahagia dan  gembira sambil berbunag mekar.Tu je...
hahahahaha..sorry ye !

Tapi betul kan?

Mari wani nak kongsikan bahan dalam Magie.







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 00 orang setuju:

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani