DEYAWANNY Deyawanny.: Special Giveaway By Nabilah & Saadah

Saturday, 22 December 2012

Special Giveaway By Nabilah & Saadah



Assalamualikum w.b.t

Kali ni wani borink that's why i'm  joining this ohwsemm GA ni dari Adik Saadah dan Nabilah:)

Even though i'm one of the sponsor of that GA..

Yes ! Sebenarnya dah lama nak join tapi asyik terlupa:)

Bagi sesiapa yang masih belum join ni mari kita join sama-sama ye !

Mari tengok banner diornag yang cum ni! 

 Special Giveaway !
 kepin-kan gitu:)

Nak join mesti ada syaratkan? Kalau tak tu bukan GA lah tu kan?

Mari tengok syarat yang tuan tanah kemukakan:

1.Berwarganegara Malaysia dan mempunyai blog.

2.Wajib Buat satu entry tentang Giveaway nie :

-Tajuk 'Special Giveaway ! By Nabilah & Saadah -Tempekkan banner di atas dan linkkan di sini semula. -Tag 3 orang kawan dan pastikan mereka tahu -Publish Post !

3.Wajib Follow blog Nabilah dan Saadah *akan dicek*

4.Wajib Follow and Like semua Sponsor *akan dicek*

5.Tinggalkan link entry bukan LINK BLOG ! di kotak komen.

6.Wajib klik semua link says.com / churpchurp untuk penambahan hadiah.

 Can you see it? Just petik jari je ! Aishhh !


Sekarang mari kita lihat seterusnya:

FOLLOW SEMUA SPONSOR berikut pulak:)



 Aliya Tralala , Nabila Medan , Cahaya yang cerdik , Fatini , Budak , Nabilah Izzati

Fatin Diana , Shima , Yuyu Eyka ,  Fatimah Azzahraa , Eyka Atikah , Manja , Huda

Wanny  , Saiful Anuar , Fitry , Nurul Farain , Mohd Zuhri , Akma Mustafa AlBakri 

Afiee Qaisarah  ,  Miera Ishak  ,Yaya Hatsumi

 Wani dah follow ye :) Dari awal-awal lagi wani dah follow cuma tak buat entry je lagi!

Wani kenal semua sponsor tu ! Diorang memang femes and ohwsem !

Pastu kena LIKE page sponsor yang femes tu ! Tengok kt blog diorang ye !

Senarai hadiah:)

Yang korang nanti-nantikan tulah !

felt craft x3 ,gelang x2 ,header transparent x3 , tudung bawal tone x1 ,topup RM5  x1,

cursor x2 , bloglist x4  ,review blog , bloglist 5 bulan , topup RM5 maxis 1 , 5 header special , 5x doodle , menu tab x2 , header animated x2 , Semua peserta dapat discount pembelian lens sebanyak 10% ,Bloglist x3 , review blog 3 orang ,Discount pembelian novel preloved 20% untuk semua peserta ,tudung chiffon 3 tone , bloglist kekal untuk 5 pmnang ,review blog 4 ,x3 dress , x2 jam , letak banner blog selama sebulan , 1xshawl ,1xtopup RM 5 ( maxis / celcom ) , 1xselendang , 2x doodle , 1xtopup maxis RM 5 , review 2 blog , banner dan header , 2x keychain kristal ,3x review blog

 Ohsemm kan? hebat2...

Tahniah ye adik ! Hadiah anda berjaya menarik magnet hati wani ke blog anda !

PEMENANG AKAN DIKIRA MELALUI :

Top Refferal
 Random.org
Entry paling kreatif
Entry Tag Paling Banyak


 LEBIH DETAIL pergi ke blog adik comel ni ye-->SINI

Oh ye lupa nak tagging mangsa wani hheehe..

PAPA BLOGGER

Cik Ikaa

Nota ibujari: Maaf ye dik,wani join last-last minit :)Hope di-accept kemaafan wani :)







Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 00 orang setuju:

Nurmujahidah Ismail said...

jom join ga ni. semua hadiah wang tunai sambil beramal :D

http://www.mujadafewa.my/2012/12/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

 
Copyright © . All Right Reserved by Nur Sharwani